fredag 14 december 2012

Biokväll

Får man ta med sig kudde och täcke när man går på bio?
I avsaknad av värktabletter blev det inte många timmars sömn inatt. Det var min arma skalle som värkte. Nu har jag införskaffat Alvedon. Ikväll ska grabbarna och jag se the Hobbit i 3D. Mellans flicka S såg filmen redan i onsdags med startid vid midnatt. Hon var en av dem som köade mitt i natten för att få biljett.
Nu ska jag äta snask och ytterligare en Alvedon.

Uppdatering
En sak jag inte förstår med att bo på det här hotellet. Reagerade redan tidigare idag när det satt småbarn, 3 - 7-åringar på golvet i korridorren utanför hotellrummen. Då satt de där med surfplattor. Märligt tyckte jag men tänkte att kanske föräldrarna sov sin sköhetssömn eller gjorde något annat. Nu leker barnen springlekar högljutt skrikande i korridoren här utanför. Det verkar vara ett vanligt förekommande problem för i hotellpärmen uppmanar man föräldrar till småbarn att inte låta barnen leka i korridorerna så att de stör andra hotellgäster. Hotellet har ett särskilt lekrum. Det finns ett bilfritt snöland att leka i precis här utanför. Jag tog två Alvedon och somnade och vaknade av barnens spring och skrik. Håller ni med mig om att det fel av föräldrarna till barnen att låta dem bete sig så?

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag tror inte att det finns någon lag som talar emot täcke och kudde på bion.
Hoppas du håller dig vaken hela filmen och att du får en god natts sömn på det.

Singelmamman sa...

Hoppas att filmen är bra och att Alvedon tar bort din huvudvärk. Ha en fin kväll och trevlig helg.

Fru Venus sa...

Ungar ska hållas på rummen med sina föräldrar.

Shamrock sa...

Jag föredrar snask framför Alvedon.

Visst är det konstigt att föräldrar inte har kolla på sina barn utan att de fårspringa hipp som happ. Det förekommer lite överallt