lördag 8 december 2012

Ge mig en paus

Ingen behöver ge mig en paus för jag tar dem själv. Paus är jag bra på. Det tar jag ofta. Nu t.ex. Jag är osäker på vad jag tar paus ifrån. Har bara hunnit äta frukost ännu och jag vet inte vad jag ska göra sedan.

Retade mig på ett reportage i morgontidningen när jag åt frukost. Det handlade om s e x. Det var en sådan där rådgivare som hade åsikter. Hon tyckte att alla kvinnor skulle vara stolta över sin f*****a och göra som på 70-talet(?) ta en spegel och titta på sig själv där nere. Jag känner mig stolt utan att "gå ned" och säga goddag goddag. Det får se ut som det vill. Är utseendet "där nere" viktigt? Det är väl ändå insidan som räknas? Med insidan menar jag njutningen. Det som känns inuti. Jag har hittat rätt partner. Det är jag nöjd och stolt över. Tror inte att den där rådgivaren har rätt när hon påstår att jag kommer att bli rynkig i förtid av att inte outa mitt kön. Hon är nog inte särskilt slät själv under allt sitt smink förresten. 

Funderar på om jag ska göra en julklappslista. Har inte köpt några julklappar ännu. Jo, en nödklapp har jag köpt. Den här har jag köpt ifall om jag inte hittar något annat ryskt att köpa. Vi har tema ryskt på våra julklappar i år. Jag ska ta flexledigt fredagen 21 december och kommer nog att tidigast handla de flesta julklapparna då. Brukar handla julklappar kvällen den 23:e. I år åker Mellan till sin flickvän i Skåne kvällen innan julafton och då vill jag vara hemma med honom och fira lillejul. 

Sambon ska åka skidor nu. Jag går ut och skottar snö så får jag också motion. 

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Fattar inte det där med att titta med spegel, vem tittar annars liksom? Ska man be gubben ta glasögonen med sig när han ska neråt? Nä, bara paller. Guldlock firar för första gången julaftonskvällen på annat håll, försöker vänja mig.... Kram!

Sara sa...

Tips! Köp julklapparna på nätet. Så himla bekvämt, man behöver inte trängas med alla i butikerna och grejerna kommer direkt hem (eller till närmsta utlämningsställe). Har internetshoppat julklappar för första gången i år och jag kommer definitivt att göra det igen.

Shamrock sa...

hur det ser ut spelar ingen roll, jag tycker att lukten är viktigare...

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Paller var ordet.
Sara: Jag brukar handla en del av klapparna på nätet. Jag älskar att handla paket! Den 23 brukar det inte vara någon trängsel i affärerna. Jag tycker det är mysigt att handla då, lugnt och fridfullt.
Shamrock: Så vig du är!

Osloskånskan sa...

Hur ofta ska man kolla? Man får väl inga rynkor där? Bara grått hår kanske?

Knasterfaster sa...

Oslo: På fråga nr 1 svarar jag: Dagligen. På fråga nr 2 och 3 svarar jag: Hon menade att man blev rynkig på andra ställen om man inte lekte arkeolog hos sig själv.