onsdag 20 juli 2011

Är det bara jag som jobbar nu?

Enligt min bloggstatistik hade jag 19 besök kl. 03.00 inatt. Det är roligt att titta på statistiken då och då. Jag tror det är någon/några som under ungefär en månads tid gått igenom allt som jag har skrivit. Inlägg efter inlägg har fått 1 sidvyer. Jag blir lite nyfiken på vem det är som läser mig som en bok.

Jag har revaxörat mina öron ikväll. På apoteket sa de att jag inte skulle skölja ur medlet efteråt. I bipacksedel stod det att man skulle göra det så jag googlade för säkerhets skull. Då hittade jag en fråga från en man. Det stod ungefär så här. "Jag har köpt revax ör och nu är min sambo sur och pratar inte med mig. Vad har jag gjort för fel?" Han fick alla möjliga svar. Flera gissade på PMS. Jag skulle också gärna vilja veta varför hon blev sur. Vad tror ni?

Hittills den här veckan har det ringt fyra personer och sagt att de sett en kanin i området där Zelda försvann. De blir glada när jag berättar att Zelda redan har kommit tillbaka till oss. Det måste ha varit en annan kanin eller en hare som de har sett. Tyvärr hade vi missat att ta ned en av våra efterlysningslappar men nu hoppas jag att svärmor har varit där och plockat ned den. Fantastiskt att människor är så hjälpsamma i alla fall!

När jag kom hem från jobbet idag stod Zelda som vanligt på bakbenen och sträckte sig uppåt mot burgallret för att jag skulle ta upp henne. Hon älskar att bli buren och gosad med.

Nu funderar jag på om jag ska laga punkteringen på min cykel eller om jag ska gå till jobbet i morgonbitti.

9 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag skulle gå/jogga till jobbet i morgon. Eller be någon fixa punkteringen.
Jag har en långsökt teori om varför kvinnan blev arg, men den är för lång att skriva här.

Fru Venus sa...

Kvinnan blev arg för att han pillade i örat sitt istället för på henne. Skönt att folk bryr sig om Zelda, då vet de om hon rymmer igen den lilla filuren :-) Ta en promenad till jobbet du, och ja, det är nog bara du som jobbar ;-) Nattikram

Gafflan sa...

Skit i att laga punka och promenera till jobbet istället. :D

Anki sa...

Ja jag jobbar inte i allafall, men jag står på bakbenen för att bli kramad, har rymt och kan behöva Revaxör... :-)

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tycker det är gulligt att Zelda välkomnar dig när du kommer hem!
Agneta kram

Mika sa...

Alltså... hon kanske pratade med honom men han hörde henne inte... kanske gjorde han något vansinnigt fel och blandade kaustik soda i revax medlet...

Anonym sa...

Jag jobbar!! Jag hoppas du valde att promenera idag, laga punktering lät jobbigt, det är tillräckligt jobbigt att jobba.

Ingela sa...

Mmm, det är kul det där med statistik MEN vad nyfiken man blir ;)

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Jag tänkte laga punkteringen men hela däcket hade spruckit. Jag gillar inte att jogga. Du får berätta om din teori när vi träffas.
Fru Venus: Var det herr
Venus som hade skrivit den där frågan?!
Gafflan: Jag gjorde som du skrev.
Anki: Ojdå, är du på rymmen? Du hittar säkert någon som vill kramas med dig.
Agneta: Det tycker jag med. :)
Mika: Men usch, tänk om det var så!
Hoppas inte.
Livet innan Liten: Då är vi två som jobbar. :)
Ingela: Ja man blir lite nyfiken. :)