lördag 16 juli 2011

Middag om 20 minuter

Ikväll grillar vi. Sambon har marinerat köttet och sköter grillningen. Mellan och Kompis har varit och handlat grillkol. Största har skurit sallad. Minsta har dukat fint med servetter runt besticken. Jag har organiserat alltsammans, fixat klyftpotatis, tzatziki och lagt vit saltgurka i en blå skål. Kompis tycker vi är duktiga på att samarbeta i vår familj.

Solen skiner ikväll! Tidigare idag har det inte varit något väder alls, varken regn, solsken, åska eller blåst. Det har bara varit tråkigt. Sambon och jag var till Bauhaus och köpte en tub och gräsfrö. Vi gick in och ut på IKEA. Vi gick in men ångrade oss och gick ut igen. Mat och lördagsgodis handlade vi. På Willys.

Mellans kompis Kompis åker hem imorgon till "Nära-Malmö". Det är en otroligt smart, trevlig, skötsam, hjälpsam och söt/snygg tjej. Tråkigt att hon åker hem. Mellan åker hem till henne i augusti.

Jag har badat. Karbad.

5 kommentarer:

Ingela sa...

Åååå vad jag saknar att kunna grilla på en kålgrill. Nu när jag flyttat till lägenhet så får jag nöja mej med elgrillen =/

Knasterfaster sa...

Ingela: Köp en engångsgrill och åk ut i naturen och grilla. :)

Shamrock sa...

på sommaren föredrar jag havsbad. Karlbad går oxå bra men karbad låter lite tråkigare

Knasterfaster sa...

Shamrock: Jag föredrar också havsbad. Karlbad brukar är hyfsat trevligt. Jag hade badmjölk från Body Shop i karet så det doftade underbart och var ljuvligt avkopplande.

Knasterfaster sa...

Vilken konstig mening det blev. Det skulle stå: Karbad brukar vara hyfsat trevligt.