tisdag 12 juli 2011

Öppet hus hos oss ikväll!

För tillfället är vi helt utan ytterdörr. Förhoppningsvis har vi en ny dörr på plats innan läggdags ikväll. Sambon håller på och fixar. Den är vit. Dörren alltså. Det kommer att bli så fint när det är klart. Jag har varit och lämnat blod idag. Sambon tycker att det var olämpligt av mig att göra det just idag när han behöver min hjälp med dörrinsättningen. Jag försvarar mig med att säga att jag omöjligt kunde veta att han tänkte fixa med dörren just idag. Han påstår att det har varit planlagt redan sedan 2007. Pyttsan!. Vet ni vad han hade ätit till lunch idag då? Nyponsoppa! Försök att tänka klokt med enbart nyponsoppa i magen. Ha ha, det går inte. Nu har jag sett till att Sambon fyllt magen med köttbullar och potatissallad. Nu hoppas jag att det går lättare att resonera med honom om en stund. (Just nu går han omkring och trampar och letar efter vattenpasset igen).

Minsta och jag sitter och tittar på Ice Age 2. Det finns många likheter mellan den där ekorren med nöten och Sambon.Det är tur att jag vet att det ALLTID ordnar sig till slut. För Sambon alltså.

Mellans kompis den genomkloka, trevliga och söta Flicka S från "i närheten av Malmö" kom hit igår. Just nu är de på gallerian och shoppar. Jag fick ett paket igår när hon kom. Det hade hennes mamma skickat med. Det är en smörkylare. Det är en bytta som man ställer i frysen. När den är fryst tar man fram den och ställer smörasken i den. Väldigt praktiskt! Man kan ha räkor eller annat i den också förstås.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Din sambo är så snygg så han kan hålla på och kolla med precis vad som helst. Tycker jag alltså ;-) Måste kolla in Ice Age 2. Kvällskram!

nillas liv på pinnen sa...

Men en sån bytta skulle jag behöva! Vårt bregott smälter alltid.
Om inte lilla sambon blir klar med dörren till natten så kan ni sätta Zelda i dörröppningen som vakt. Men ställ dit en stol också så är ni dubbelgarderade.

Singelmamman sa...

Jag funderar på om jag och mina tonåringar skulle kunna komma och hälsa på under semestern. Fast det är ju bara tankar hos mig, vad mina tonåringar vill har jag ingen aning om. Och du jobbar på min semester... tänkte ändå fråga. Om det är ok alltså. :-)

Shamrock sa...

gillar jämförelsen med ekorren med nöten och sambon ;) Nej vem kan klara sig med bara nyponsoppa i magen - hur tänkte han där?

4U2! sa...

Hurra för dig som ger blod!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Du kommer att skratta mycket när du tittar på Ice Age 2. =)))
Nilla: Byttan var köpt på Cervera tror jag. Den är svart. Dörren är på plats och Zelda sitter på vakt.
Singelmamman: Ibland tänker du så extremt bra tankar tycker jag. Det är ok att fråga och det är ok att komma också. Jag har frågat. Min familj alltså. När har du semester då? Jag är ledig på helgerna och så kan jag förstås sluta tidigt någon dag om du kommer hit. :)
Shamrock: Sambon får ofta kämpa i motvind tycker jag. Jag tror bara att han tänkte att nyponsoppa var snabbt och lätt att laga till. :)
4U2: Fler borde ge blod.

Osloskånskan sa...

Har ni dörr nu?

Knasterfaster sa...

Osloskånskan: Ja nu har vi en dörr!