tisdag 26 juli 2011

Människomöten

Förra veckan träffade det här årets snyggaste man (enligt mig och en kvinna till). Det var ingen kändis. Idag träffade jag en  4 1/2-åring som var hur bedårande söt och charmig som helst. Önskar ni hade fått vara med och se och höra. "Jag har varit i utlandet. I Leks(l)and. Där sken solen heeeeela tiden". Hade gärna tillbringat en dag eller två i den lilla människans sällskap. Hade gärna tillbringat en eftermiddag och kväll med den där mannen också... Till Sambon: Du behöver inte bli svartsjuk på snyggingen. Jag skulle bara titta på och prata med honom. Han var väldigt trevlig - också. Du är också trevlig och snygg och jag tillbringar gärna hela dygn tillsammans med dig. 


Någon som kan rekommendera någon stylingprodukt till hår som fungerar bra och som inte luktar skunk? Inget spray eller mousse.

7 kommentarer:

Mika sa...

Hahahaha... jag tror inte den förklaringen hjälper din sambo...

Vad är det du vill göra med håret??? Jag till exempel har ganska krusigt hår som ser sprött och torrt ut i längderna men lätt blir "oljigt" i hårbotten. Jag använder mig av hårinpackning, balsamspry och ibland något som kallas hårkräm (som liksom gör håret fetare ute i topparna...)
Fick även tipset av min frisör att spraya saltvatten i hårbotten innan jag fönar det... blir lättare att få till volym då... men som sagt det är ju vad du vill göra med ditt hår som spelar roll.

Kram
Mika

nillas liv på pinnen sa...

Haha, stackars sambon! =D

Jag använder vax, och du vet ju hur himla snygg jag är i håret...=P

Det heter *springer och kollar*: Lanza solutions - urban elements - molding paste.'
Huvva, det var ett långt namn.

Ingela sa...

Stackars sambo... Nej, det tror jag inte att det är. Vad gott att vara så trygg i förhållandet att du kan skriva goda ord om en annan man tänker jag.
Ha en bra onsdag!

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka godingar du träffat på!
Och styling, förr i tiden var det öl som gällde och det luktar INTE öl efteråt, men bra var det!
Agneta kram

Mika sa...

Öl? I håret utan att skölja av det? Eller tvätta håret med öl? Jag har ett svagt minne av detta men jag minns inte hur man gjorde.

Shamrock sa...

Jag kan inget om hårgrejs. Men en solig dag i utlandet låter kanon

Knasterfaster sa...

Mika. Jag vill kunna forma håret, liksom krama till en frisyr och trycka ned luggen. Jag har saltvattensspray!
Nilla: Det ska vara vax. Jag hade en burk sådant som försvann. Det var väldigt expensive så jag har inte råd att köpa mer av det märket. Det är inte synd om min sambo. Han har fortfarande semester.
Ingela: Min sambo har ingen orsak att vara svartsjuk. Tack, jag har haft en bra onsdag hittills. Hoppas du har haft det likadant!
Snäckskalsdalen: Jag föredrar att inte hälla öl i håret.
Mika: Jag har också ett svagt minne av att min mamma hällde öl i håret.
Shamrock: Jag skulle mer än gärna åka till Leksand och bada i Siljan just nu. :)