onsdag 1 december 2010

Idag är det onsdag

Det var -17 grader imorse så jag hjälpte Minsta att klä sig ordentligt för att inte frysa under bandydagen. Han hade inte frusit. De kom femma.

Otroligt men faktiskt sant är att det var en väldigt intressant och trevlig dag på jobbet. Det som var intressant kan jag nog tyvärr inte skriva om mer än att jag såg några nedsövda personer individer som deltog som försöksobjekt i en utbildning för narkospersonal. Efter utbildningen kremeras försöksidividerna. Grymt.
Jag har haft en praktikant hos mig idag. Det visade sig vara en väldigt trevlig och lättsam tjej. Vi bor dessutom nästan grannar och åker från samma busshållplats på morgnarna. Jag kan inte minnas att jag har sett henne förut. Hon kände inte igen mig heller.

Idag har Mellan handlat inför englandsresan. Han köpte vita strumpbyxor. Storlek 46 - 48. Han tog de största han kunde hitta för jag hade sagt åt honom att köpa XL. De  lär ju inte vara för trånga i alla fall. Han köpte en stjärngossestrut med stjärna på KappAhl för 50 kr. Svindyrt enligt mig. Jag såg strutar med stjärnor på Panduro igår. Där kostade de 29 kr och då tyckte jag att det var dyrt. Jag vet inte varför några av er har fått får sig att han ska till London. Har jag skrivit det? Han ska till Manchester.

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vi funderar på att byta hus med en familj i England, och då är närmaste flygplats Manchester. Tror du han kan visa ett foto på sig iklädd strumpbyxorna? :-))

Rut-Knut-Tjut sa...

Spännande med Manchester resa. Låter spännande med strumpbyxorna med :)

Gafflan sa...

Hihi...strumpbyxorna lär inte vara för små, hoppas jag.
Tror han får roligt i England :D
Kram

Mika sa...

Personer? Individer? Kremeras? Men! VA?!

Malla sa...

Oj, kremeras sådär bara.
Jag trodde han skulle ha stumpbyxorna som trikåer på en dansuppvisning, men antar att det är till att ha under "linnet".

nillas liv på pinnen sa...

Det var Singelmamman som lurade mig att han skulle till London! (Jävla Singelmamman.)

Det där med individernas som kremeras efter att de sövts, alltså det låter läskigt. Jag tror inte jag ska lägga in mig på det sjukhuset någon mer gång.

Renée sa...

Hmm... Jag skulle lätt ha velat vara med på din jabbardag. Att få se detta måste vara en upplevelse!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Han skulle säkert väldigt gärna ställa upp men jag orkar inte ta fram kameran.
Rut-Knut-Tjut: Vi har fortfarande inte fått reda på vilken familj han kommer att bo hos. Tur att han har valt strumpbyxorna själv och att det inte är jag som köpt dem och skämmer ut honom...
Gafflan: Mellan är lång och smal så strumpbyxorna kommer nog sitta som gjutna - kanske. Han kommer alldeles säkert få kul i
England.
Mika: Det är djurförsök det rör sig om. Allt enligt alla etiska regler. Det här grisarna får nog ett bättre avslut än de som blir julskinkor. De väcks aldrig ur narkosen utan får somna in och sedan bränns de/kremeras.
Malla: Alldeles riktigt. Under linnet ska strumpbyxorna vara för att han inte ska frysa.
Nilla: Jag anade att det var Singelmamman som lurades. Det var nog inte med meningen. Du måste förlåta henne. Nu när anestesipersonalen har fått öva ordentligt på grisar först innan de söver människor så behöver du inte vara rädd.
Renée: Det var mindre otäckt än jag trodde.

bokhyllan sa...

-17 grader! ja, det är kallt.
Manchester. Hoppas det blir en kul resa.

Knasterfaster sa...

TingoTankar: Brrr, det är så fryskallt. Det är varmare i Manchester.