söndag 12 december 2010

Jag borde skämmas

för jag har vart inne precis hela helgen. Inte har jag fått särskilt mycket vettigt gjort heller. Har inte ens bakat. Det borde jag ha gjort tycker jag. Bakat. Sambon sa att han skulle baka lussekatter men det gjorde han inte. På torsdag när jag slutar tidigt så ska jag verkligen försöka baka Shamrocks lussebullar. Hon bakade igår. Idag har jag städat marsvins- och kaninburar. Zelda (kaninen) vet att det är mycket roligare och att det går mycket snabbare om man hjälps åt när man städar. Hon hjälper mer än gärna till. Hon hjälper till på sitt kaninsätt, vilket innebär att hon hoppar i och ur burarna 100 gånger medan jag öser ur gammalt spån och så klättrar hon lite på mig och tittar frågande på mig som för att säga "vet du vad du håller på med?" och så nafsar hon mig i fötterna för att jag ska flytta på mig om hon tycker att jag har intagit fel position (fel position av människa enligt Zelda är när man hindrar henne från att komma dit hon vill). Jag har även rensat avloppet i badrummet och skurat badkaret men då gick Zelda och la sig och sov på mattan Störstas rum.
Mellan är sjuk. Han bara sover och sover. Han skulle ha varit stjärngosse och lussat i det stora köpcentret idag men han rosslar som en valross och kan knappast ta ton i ett luciatåg. Han har varit ur sängen en gång idag och det var när han kom ned till köket och åt middag. Jag hade gjort köttgryta med ris.
Minsta sa att maten var väldigt god idag fast den var för starkt kryddad och köttet var för segt.
Största har kommit hem från läxlan alltså läx-LAN. Två nätter har han ägnat sig åt att hjälpa en kompis att plugga. *host, host*. Läxlan - ha, ha, ha, ha. Jag är inte helt övertygad om att läxor varit det som de mest ägnat sig åt. Några timmars spel på datorn blev det nog också.

5 kommentarer:

Malla sa...

Men jag tycker nog det låter som att du varit lagom aktiv!

Fru Venus sa...

Fullt upp tycker jag :-) Visst är det mysigt med en Zelda :-) Nattikram raring!

Nica sa...

Jomen - visst har du gjort nåt! :) Och att bli nafsad av en kanin tycker jag lätt är kvalificerat som söndagsuppgift! Lätt :)

Jenny sa...

Vem har sagt att man måste vara ute, och vara aktiv. Det har varit helg för böveln!!!!

Shamrock sa...

Jag tycker att du har fått massor gjort denna helg. Städat och fixat, lagat mat och tagit hand om sjuka barn