söndag 28 augusti 2011

Imorgon kommer den!

Matkassen kommer imorgon! Fem recept och ingredienser till fem middagar levereras någon gång mellan kl. 17 - 22. Ikväll har vi varit och handlat "bra att ha hemma", dvs ris och diverse kryddor. Jag har städat i kryddskåpet! Jag slängde massor av kryddburkar. Den äldsta stod det bäst före 1/3 2000 på.... Jag har städat kylskåpet också! Där stod det tomma mjölk och yoghurtpaket. Tips: Om ni inte vill skölja ur och platta ihop mjölk/yoghurt-paket som är tomma så kan ni förvara dem i kylskåpet. Bra, eller hur?!

Har ni läst det här hos fru Venus? Det där är en beskrivningen av mig. Tänka sig!
Läste ni att jag har bloggvärldens snyggaste sambo! *stolt* Han är rolig, händig och snäll och en fantastisk älskare också men han knyter aldrig ihop soppåsarna och bär ut dem när de är fulla.

Minsta, jag och Största har varit på biblan idag. Största lånade den är boken:

Minsta lånade den här:
Mellan har gjort en cool film:

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Underbar video! Bröderna Karamazov är bra. Men det var länge sen jag läste den. Jag tycker att Fru Venus beskrivning av dig är väldigt, väldigt porträttlik. Din sambo kan jag inte uttala mig om, har aldrig träffat honom.

Lysande ögonblick! sa...

Beskriven är ju alldeles korrekt. :) Vi har också fått matkasse denna veckan (eller köpt snarare). Ska bli spännande att se om det är något för oss.

KRAM!

Shamrock sa...

Man kan inte begära allt. Du får nog stå ut med soppåsarna. KOllar på Mellans film när jag kommer hem och jag funderar oxå på en matkasse. Du får rapportera om det blir god mat eller inte

Anonym sa...

Vad underbart att få en sån beskrivning av sig själv!
Såna där matkassar har jag också funderat på men undrat om jag är disciplinerad nog att verkligen laga de där recepten man får.
Du får rapportera hur det går!