måndag 8 augusti 2011

Min cykel är fortfarande inte lagad av någon

Det blev någon vajsing med växlarna när jag försökte laga min punktering för två veckor sedan eller så. Sambon tog med sig hjulet till en reparatör. Reparatören fixade felet helt gratis. Det var i förra veckan. Hjulet står ute bredvid cykeln. Slangen ligger bredvid. Imorgon ska jag försöka fixa fast alltsammans på cykeln igen. Ikväll har jag ingen lust. Jag har lånat Störstas cykel tillsvidare. Den rullar mycket snabbare än min. Den är rolig att köra. Det enda som stör mig på Störstas cykel är den där manspinnen eller vad heter som går mellan sadel och styre. Den är i vägen när jag ska av och på. Jag har alltid hjälm på mig då jag cyklar. Då vet ni det.

Ikväll ska vi äta spagetti och köttfärssås till middag. Jag tror att det är den enda maträtt som jag kan laga fastän jag sover. Jag känner mig väldigt trött ikväll. Jag tror att jag är trött för att Sambon sov dåligt inatt. Jag brukar bli trött när han inte sover. Även om jag inte vaknar på natten när han är vaken så är det som om min kropp ändå märker av att han ligger där och vrider sig av och ann och suckar högljutt. Ibland känner jag mig som överkörd av en ångvält efter sådana nätter.

Tycker ni att det är väldigt tråkigt att det inte är några bilder till det här inlägget?

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Nu tycker jag du ska be Mellan gaska upp sig och fixa din cykel, det är sånt mellansöner gör för sina mammor! Här fattar jag inte att Mannen sover som jag hostar på nätterna. Jag har haft nio bloggbesök i sommar :-) Kvällskram!
Just ja, helt ok utan bilder.

Singelmamman sa...

Jag tycker inte att det behöver vara bilder till alla inlägg. Och absolut inte till dina, de är bra som de är. Jag sover också dåligt om någon sover dåligt bredvid mig.

Mika sa...

Bilder är alltid roliga även om du skriver väldigt målande och därför klarar dina inlägg väldigt bra ändå!

Jag tycker att din man ska sluta med att vara sömnlös så att du kan få sova gott. Det eller så kan han gå någon annanstans och låta dig sova ifred.

Kram
mika

Karin sa...

Nej, dina bilder är inte tråkiga utan bilder. De är skrivna så kristallklart - ser alltihop inom mig! Nu kommer jag strax och hjälper dig med cykeln tror jag! Så där kan du ju inte ha det..

Dessutom tycker jag mannen kan inta soffan om han bestämmer sig för att sova dåligt en natt - kanske kan du sova bättre då!

Snäckskalsdalen. sa...

Saknar kanske en bild på Sambo när han vänder och vrider på sig....nej, inga bilder saknas....kram

Tantaluran sa...

Varför är det ens manspinnar på manscyklar?