fredag 26 augusti 2011

Nu är det sommar igen!

Det är 28 grader utomhus just nu så jag är tvungen att sitta på vår skuggiga uteplats. Grillen är tänd. Sambon ska grilla fläskfile och jag ska göra äggnudlar med wokgrönsaker och kokosmjölk. Vi ska inviga våra nya ätpinnar som Mellan köpte till Sambon när han var i Malmö.

Jag slutade 12.30 idag. Då cyklade jag till Minstas skola för att vara med på hans två sista lektioner. Efter skolan jag gick jag hem och åt en macka för jag hade inte ätit någon lunch och sedan åkte Minsta och jag buss ned på stan. Minsta köpte en ett väldigt fint fickur här. Vi fick skjuts hem av Sambon. Sambon tyckte att det var pinsamt att jag hade en power meet t-shirt på mig på stan. Den fick vi på McDonalds i Västerås när vi råkade hamna där mitt under power meet i juli.

Rengör ni grillgallret innan och/eller efter varje grillning?

6 kommentarer:

Shamrock sa...

haha gillar han inte raggare? Jag rengör aldrig gallret men å andra sidan grillar jag aldrig heller. Maken grillar och jag tror att han gör rent det men jag vet inte. Det är så skönt att slippa ha ansvaret för en bit av hushållet, nämligen grillningen

Osloskånskan sa...

Jaaa...det vill säga Maken gör det. Han borstar med en stålborste och det låter hämskt gnissligt...brr

Gafflan sa...

Här är det grått och ganska varmt. Inga 28 grader dock. Grillgallet görs rent emellanåt.

Fru Venus sa...

Klart du ska ha tishan :-))) Jag ger Mannen order om att rengöra det varje gång! Gick det bra för minsta i skolan? Kvällskram!

Singelmamman sa...

När jag hade grill diskade jag den efter varje gång. Men jag bryr mig inte om hur andra gör. Tror inte det spelar någon roll för hur det smakar.

Knasterfaster sa...

Shamrock: Tydligen gillar Sambon inte raggare. Idag har jag lånet en av hans t-shirts bara för det.
Osloskånskan: Ståborstar gör min Sambo också.
Fru Venus: Jag har svårt både för att ta och ge order. Minsta skötte sig som vanligt exemplariskt i skolan när jag var med. De andra var det lite si och så med...
Singelmamman: Jag har nämligen hört på ett sådant där matlagningsprogram på TV att man inte ska göra det så om Sambon envisas med att det ska göras så får han göra det själv.