torsdag 18 augusti 2011

Nu fungerar min blogg igen

Sambon springer en mil i blodomloppet ikväll.

Vandraren, Största alltså, har kommit hem igen. Han har gått 2 mil. De hittade ett vindskydd vid en sjö som de sov i inatt. Idag fick de lite regn på sig. Nästa gång ska han och Kompis gå en  längre tur på Bergslagsleden.

Mellan är i Danmark idag. På Tivoli i Köpenhamn. När vi pratade med honom för en timma sedan var han på Subway och åt. Han och hans flickkompis äter alltid på Subway verkar det som.

Minsta och jag har bakat en äppelpaj ikväll igen. Imorgon ska Minsta och hans farmor fira att sommarlovet är slut. De ska gå på restaurang. Största kanske också följer med.

Fru Venus: Här kommer en väldigt enkel ritning av mitt nuvarande kök. F=fönster och frys. D=dörr. Rund ring i tvättrummet = varmvattenberedare. Mitt emot varmvattenberedaren är kranen för avstängning av vatten och avläsning av vattenförbrukningen. F och D på den korta väggen ligger mot nordöst tror jag. Vi har trädgård där, hallon- och vinbärsbuskar, men där vistas vi sällan. Från F och D på den långa väggen ser vi ut mot vårt uterum som nästan går längst med hela ytterväggen. Dm=diskmaskin. S=spis. Om man öppnar diskmaskinsluckan kan man inte öppna frysen och vice versa. Den fyrkantiga kuben i tvättstugan= tvättmaskinen och det ovala=tvättställ. Har du några idéer?

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Kanske det finns någon arkitekt som kan komma och titta? Eller bygg in varmvattenberedaren, fast med en möjlighet att öppna och fixa om något måste fixas. Äh, nä jag vet inte alls. Kanske jag kan komma och titta på det irl fredagen den 9 september? Ska hälsa på min kompis lördag-söndag och tänkte att jag kunde träffa dig och Nilla på fredagen?

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Det låter som en bra idé.

Fru Venus sa...

Härligt! Jag ritar och återkommer :-)

Shamrock sa...

Varför ligger alltid tvättstuga och kök ihop? Vem vill ha matos i de rena kläderna? Det är nog en karl som kommit på det...

Malla sa...

åhå,gick det bra att springa för sambon?

Knasterfaster sa...

Det gick helt ok. 1:03 är ingen vidare tid men vem bryr sig. Vågade inte springa i tillräckligt snabbt tempo. Ovan att springa så långt, helt enkelt.

/Sambon

Snäckskalsdalen. sa...

Å, får du Venus' hjälp, då blir det kreativt och bra, det bara är så!
Kul att ha son som tycker om vandring!
Agneta kram