onsdag 31 augusti 2011

Punka igen...

Vad är det för kvalitet på cykelslangar nu för tiden egentligen? Nu har jag punktering igen. Sambon fick hämta mig vid jobbet. Som tur var hade han tagit bilen till sitt jobb i morse så han kunde svänga förbi och hämta upp mig. Han släppte av mig så att jag kunde hämta Minsta vid "Gården". Det var Minstas allra första besök på fritidsgården idag. Han satt och pärlade när jag kom. Jag hade lovat honom att cykla förbi "Gården" och hämta honom när jag cyklade hem och lovat är lovat. När Minsta var hämtad gick jag till ICA för att lägga på ett brev.

När jag stod i kön för att köpa frimärken träffade jag en fantastisk kvinna som jag är bekant med. Jag beundrar henne för att hon är så modig. Hon verkar bara sysselsätta sig med sådant hon tycker är roligt. Får hon en idé så genomför hon den. Just nu brinner hon för sitt eget klädmärke med egendesignade kläder. Jag får energi bara av att träffa och prata med henne i några minuter.

Jag fick stressa hem från ICA för Mellan stod på Swedbank och försökte få ut sina sommarjobbspengar. Han ringde mig på min mobil. Det skulle kosta honom 1500(!?) kronor att få ut pengarna direkt i handen. Han ville ha sitt kontonummer på Handelsbanken för att få pengarna insatta där. Den överföringen kostade troligen "bara" 150 kronor. I brådskan råkade jag sms:a honom fel kontonummer såklart. Tur jag kom på det innan han hade hunnit satt in pengarna på det kontot. Jag känner mig fortfarande stressad och nu ska jag laga mat.

Ikväll tror jag att vi ska äta varmrökt lax med pärlcouscous.

Tillägg: Mellan har kommit hem nu. Swedbank hade "satt in" pengarna på Handelsbanken och sedan tog de ut dem igen så att Mellan fick ut alla pengarna i handen. Då kostade det ingenting!(?)

3 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Cykelslangar och banker är nuförtiden bara skräp!

Malla sa...

vad är det för fel på dagens cyklar???
TUSEN TUSEN TUSEN tack för det fina paketet som Nellie fick! :D Vi blev jätteglada!

Knasterfaster sa...

Nilla: Sant!