fredag 12 augusti 2011

Nu sladdar jag in här på bloggen igen

Igår beställde Sambon en ny sladd till min dator. Det gjorde han på nätet. Idag hade den kommit i vår brevlåda!

Garaget är nästan torrt nu.

Precis just nu i detta ögonblick sitter jag på ensam på vår uteplats och tittar på en luftballong som svävar över hustakten lite längre bort. En gång landade en luftballong i en lekpark som ligger bara 300 meter härifrån. Det är en vacker kväll för en luftballongstur. Jag har aldrig åkt luftballong men jag tror ändå att det är vackert just ikväll för himlen börjar skifta i rosablått och det är alldeles vindstilla. Har ni åkt luftballong?

Nu ska jag strax gå in och dricka en kopp te tillsammans med Sambon.Vi ska inte gifta oss än. Vi måste lära känna varandra bättre först. Vi har bott tillsammans sedan 1989 och varje dag lär jag mig någonting nytt. Kanske jag aldrig blir fullärd. Kanske vi aldrig gifter oss.

Strax börjar Mitt Afrika på Svt1 och samtidigt börjar filmen 48 timmar på kanal 4. Jag tror att jag helst vill se Mitt Afrika. Vilken skulle ni helst titta på?

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vill inte titta på nån av filmerna, jag skulle vilja titta på ballongen, jag gillar att titta på dom. Där vi bodde förut åkte dom förbi ofta vid den här tiden på året och det var häftigt!
Agnetakram

Fru Venus sa...

Mannen har valt Mitt Afrika redan, jag skulle kunna ta Agnetha med mig och åka luftballong till dig :-) Nattikram

Osloskånskan sa...

Jag har aldrig åkt luftballong, och gifter man sig får man en massa saker. Vi ska se på Star Wars. Hejdå.

Singelmamman sa...

Jag är väldigt nyfiken på att lära känna dig mer. Men känner inte att jag behöver vare sig gifta mig eller se filmer för det. Jag lär mig något nytt om dig varje dag här. Tack för det. Hoppas vi får tid att ses snart. Stora, varma, kramar.

nillas liv på pinnen sa...

Är det den brandgula ballongen? Den brukar även sväva över oss. Vi märker det genom att Nabbe börjar skälla på ett argt sätt ute i trädgården och sen springer in och gömmer sig under soffbordet.

Knasterfaster sa...

Agneta och Fru Venus: Vi tittade på 48 timmar. Kom hit i ballong vetja!
Osloskånskan: Så det är därför som vi inte har en massa saker?! Jo vi har en massa saker men inga fina...
Singelmamman: Ja vi måste absolut ses snart. Så fort jag får råd.
Nilla: Det är den brandgula. Zelda blir stel och stirrar när den kommer men hon är tuff och gömmer sig inte.