tisdag 8 november 2011

Jag hinner ingenting

Tid är det enda jag har mycket av men ändå hinner jag ingenting. Det beror på mina prioriteringar. Den stora tröttheten drabbade mig direkt när jag kom hem vid 17.30-tiden. Satte mig i soffan bredvid Minsta och tog en power nap på cirkus 20 minuter. Sedan flög jag upp och började med middagsmaten. Ikväll blir det pumpasoppa. Under matlagningen hjälpte jag Minsta med läsläxan. Nu är klockan snart 19.30 och det känns som om jag inte har hunnit gjort något sedan jag kom hem. Varför känns det så?

Igår när Minsta och jag fikade ramlade det ned brödsmulor mellan mina bröst. Då sa Minsta "bra att du får någon användning för dem". Jahaja.... Han tänker så.

8 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Tuttekassa är en bra plats till mycket. Eftersom jag jobbar på röntgen, och vi ibland behövde varm kontrast där, så hade jag flaskan i bh:n. Många som gjorde stora ögon när jag fiskade upp den!

nillas liv på pinnen sa...

Bra som smuluppfångare, alltså? Ungefär som de där bäbishaklapparna i plast som fångar upp allt som hamnar utanför munnen i den där breda fickan?

Jag tror jag står över. Smulor i bh'n blir så stickigt.

Malla sa...

smulor i bh:n är sådär...
men du, kan du inte ta med hela familjen och komma hit på nyår? jag lovar att göra en hejdundrande nyårsmeny, kanske 7-rätter om ni kommer, så kollar vi på fyrverkerier och grevinnan och betjänten, spelar spel, dricker vin och så skålar vi i skumpa på 12-slaget, vad tror du om det? :) det finns 5 sovplatser i gästrummet och ni får egen toa.

Singelmamman sa...

Jag röstar för att ni åker till Malla på nyår.

Malla sa...

Jag röstar för att Singelmamman hakar på :) Vi har plats för massor!

Mika sa...

Hahahaha... det är en jätteskoj kommentar!!! Först tänkte jag att det var brödsmulorna du skulle ha nytta av...lite konstigt med stixiga sådana mellan brösten...

KRAM
Mika

Maria sa...

Klok minsta du har ;)

Knasterfaster sa...

Osloskånskan: Du borde ta patent på det där!
Nilla: När jag sitter och äter är det ingen risk för att jag får smulor mellan bröna. Igår halvlåg jag ned när jag fikade. Smulor i bh:n går fetbort.
Malla: Tusen tack för erbjudandet. Jag säger: Nej, tack. Jag stannar hellre här och luktar på blommorna.
Singelmamman: Tack för din röst!
Malla igen: Det låter onekligen som ett fett erbjudande ifrån dig men tyvärr jag måste tacka nej.
Mika: Minsta har humor. :)
Maria: Han är bäst!