lördag 5 november 2011

Vad ska jag göra idag?

Sovmorgon idag. Det var skönt.

Igår kväll var vi hos svärmor och åt middag. Det var trevligt och gott. Lök på lax med potatisgratäng. Svägerskan och hennes två söner var också där + våra tre söner och kompisflicka S. Kompisflicka S fick ett par fina hemstickade och tovade vantar av "farmor". Att ha så många ungdomar samlade kring sig en fredagskväll är nog ganska unikt. Det var två 17-åringar, två 16-åringar och en 20-åring. Efter middagen vid 22-tiden skjutsades 16-åringarna hem till en av deras kompisar. 20-åringen åkte med egen bil till bowlinghallen.17-åringarna åkte hem för att spela onlinespel på dator.

Idag ska vi eventuellt åka bil i 45 minuter för att titta på kläder och skor på ett outlet. Om vi inte gör det så ska vi städa eller planera för köket eller kratta löv eller baka eller tvätta eller gå på stan eller åka ut till ett köpcentrum eller bara slappa. Jag kan inte bestämma mig.

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Oj, det var mycket att välja på! Jag/vi har kapat ved idag - det får räcka. Tyckte farmor det var roligt med så många ungdomar? Lördagskram

nillas liv på pinnen sa...

Bara slappa, är mitt förslag.

Ingela sa...

Du hade en hel del att välja på =)