måndag 21 november 2011

Vi fick 5 minuter

Mellan åt inte middag hemma ikväll. Han tog ett hamburgermål på vägen hem från skolan. Sambon och jag tyckte att han trots det kunde visa upp sig och sitta ned vid middagsbordet när vi andra åt. I fem minuter tyckte vi att han kunde sitta ned och prata med oss. Vi vill hålla oss informerade om vad som händer i hans liv. Mellan såg egentligen ingen mening med det men han gav oss fem minuter. Han satte sin timer på mobilen på nedräkning. När frågestunden och tiden var slut så gick han till sitt rum igen. Man hinner ställa ganska många frågor på fem minuter. Det där är kanske något jag ska ta efter. Imorgon kan familjen få ställa frågor till mig.

Sambon äger mig på WF. Han la svina och fick 51 poäng. Vi har precis börjat wordfeuda. Hittills har jag totalt spelat fem omgångar. Jag ligger under med 75 mot 186 och det är 49 tiles left. Jag har förlorat mot Sambon tre gånger. Jag ska sluta wordfeuda.

3 kommentarer:

Mina dagar sa...

Vet du, jag tycker det låter så härligt att ni sitter där allihop och pratar om dagen! Att Mellan får känna att ni bryr er om vad han har gjort kommer han ha med sig i livet!!

Men gud så kul att han satte på timern ha ha ha......Han såg ingen mening MEN det kommer han göra som vuxen!

WF känns som jag snart måste börja med, eller inte.)

Kom igen Faster, klart du ska slå sambon!!!!!

Ha en fin dag!
Kram Eva

Anonym sa...

Har man en gång börjat, är man fast i WF-träsket... ;)

Knasterfaster sa...

Eva: Det blir nog en ny omgång WF mot sambon ikväll. Han har säkert bara haft tur hittills.
Fruntimmerslivet: Oj, hoppas inte!