måndag 28 november 2011

Saker som skett

Arabisk prinsessa
Idag fick jag en ny arbetskamrat. Det var  en man. Det var bra att det kom en man för männen är underrepresenterade på min arbetsplats. Det här exemplaret var sympatiskt och såg ut att kunna vara en son till Harrison Ford och en arabisk prinsessa. Han hette inte Ford. Jag fick äran att visa honom till omklädningsrummet.

Vi har haft ett alldeles särskilt besök av speciella människor idag. En stor delegation med herrar och damer som ville närstudera vår unika arbetsplats. Jag kände mig inte representativ (jag har inte varit hos frissan sedan i juli!) så jag gömde mig bakom "mycket att göra-minen". De passerade mig två gånger utan att jag ens bevärdigade dem med en nick. Jag hade mycket att göra så jag ljög inte bakom min min.

Igår köpte jag en väldigt liten amaryllis. Tror den heter kollebri-amaryllis. Har ni sett sådana? Så himla gulliga! Min har bara en knopp ännu men jag hoppas att den blommar snart. Då ska ni få se det. Ska den ha vatten tror ni?

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Japp, en microskvätt var 14:e dag :-) Du måste vara bra på att se upptagen ut, men det kanske var lika bra för har de sett dina ögon har de aldrig gått vidare :-)

Mika sa...

Kan du inte ta en liten micro bild på den? jag är dödligt nyfiken på hur den ser ut.
Jag har alltid funderat på dom där som ser så upptagna ut... är det så att man verkligen är så upptagen eller är det så att man låtsas?
Jag tror inte att din frisyr stör någon... inte för att jag vet hur du ser ut... men något säger mig att din personlighet lyser så härligt att du inte behöver vara nystylad i håret!
Vad glad jag blev när du skrev att minsta läser korten själv!!! Det måste betyda att han tycker om dom.

Kram
Mika

nillas liv på pinnen sa...

Nu tror jag banne mig att det är dags att stuka foten, eller slikt, så jag får komma och titta på korsningen mellan Forden och den arabiska prinsessan.

Singelmamman sa...

Nilla säg till när du gör det så kan jag också ha någon liten åkomma, eller bara stötta dig när du haltar in. En korsning mellan ford och arabisk prinsessa låter väldigt spännande. Precis vad jag behöver tror jag.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag var lite rädd för att de skulle bli betagna i mig och stanna kvar för länge just vid mig. ha ha ha. :)
Mika: Bild kommer i nästa inlägg!
Ja, klart att han gillar dem!!!
Nilla: Det räcker bra med skrivklåda tror jag. Det finns det säkert en salva för. Kom du bara! Du kan få en akuttid.
Nilla: Det tror jag också!

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Det tror jag också skulle det stå.

Malla sa...

Jag kan tyvärr ingenting om blommor :)

Shamrock sa...

Kollibriamaryllis låter spännande. Fick du följa med in i herrarnas omklädningsrum eller lämnade du honom utanför?

Knasterfaster sa...

Malla: Det gör ingenting. Fru Venus visste hur den skulle vattnas. Jag kan inte heller så mycket om blommor. Jag vet att de ska ha vatten ibland men jag glömmer att ge dem det.
Shamrock: Han verkade inte så pryd så jag hade nog kunnat följa med in och tittat på. Det gjorde jag inte.