söndag 20 november 2011

Stjärngosselinne vuxen

Om jag tröttnar på mitt nuvarande arbete så ska jag börja tillverka och sälja stjärngosselinnen för vuxna. Det är en bristvara. Det sökordet toppar min statistik. Bara den senaste månaden är det nästan 50 stycken som sökt efter ett stjärngosselinne och hamnat här på min blogg. Mitt råd är att ni köper lucialinnen och sprättar bort spetsarna. Lycka till!

Det regnar idag. Vi ska hämta vindsurfingsegel från boden vid stranden.Om Sambon orkar. Han är förkyld och har möjligen feber.

Idag lyssnar jag på den här låten.

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Och kan du tänka dig, solen tittar fram ffg sen i somras. Helt fantastiskt. För jag ser att jag inte ser ut pga smutsiga fönster. Det var inte så kul.
Agneta kram

Shamrock sa...

Du kommer snart att hamna på bloggtoppen tack vare det sökordet

Malla sa...

och det lär ju itne bli färre efter det här inlägget :) kan du inte börja ge tips om just stjärngosselinnen? vart man kan köpa etc.

Knasterfaster sa...

Agneta: Bra att ni äntligen har fått lite sol! Passa på att putsa fönstren nästa gång solen visar sig. Idag hoppas jag att du bara har njutit.
Shamrock: Tror du?
Malla: Det verkar som om att det bara är Buttericks som säljer dom. Hade det varit flera som sålde så hade jag tipsat men att bara rekommendera Buttericks kanske skulle kunna räknas som reklam?