onsdag 30 november 2011

Nu vänder det

Nu har jag bara 38.1 så snart är jag frisk! Har ätit spagetti och köttfärssås alldeles nyss. Innan middagen hade jag inte ätit mycket mer än en isglass. Annars har jag mest ägnat dagen åt sömn och det har inte varit någon skönhetssömn.

Snart ska jag ha sex dagars semester. Det ser jag fram emot. Jag hade bara 14 semesterdagar i somras. Mina familjemedlemmar kommer att jobba eller gå i skolan när jag är ledigt. Jag är mest effektiv när jag får vara ifred så jag räknar med att få mycket gjort. Kanske att jag bakar lussekatter. Det har jag aldrig gjort. I alla fall inte som jag minns. Den 12 december tänker jag julpynta.

Nu kom Minsta hem. Han har varit på terminsavslutning på Gården.

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Hejja. Håller tummarna att du vinner mot förkylningen.

Shamrock sa...

Nej inte lussekatter, du ska baka Leilas saffranssnurror - de är SÅ GODA!!!

nillas liv på pinnen sa...

Himla synd att jag stukade foten och haltade iväg till dig just idag för att titta på den arabiska Fordprinsen. Med tanke på att du inte var där, alltså.

(Nädå, jag var bara på jobbet idag. Hela dagen. Dock trampade en av mina kollegor snett i trappen och skadade foten så att hon inte kunde gå. Men det hör ju egentligen inte hit.)

Knasterfaster sa...

Singel: Ingen feber nu. Bara huvudvärk.
Shamrock: Sambon har antecknat det.
Nilla: Fordprinsen är också hemmma på grund av sjukdom så det var tur att du inte haltade dit igår. Säg åt din kollega att ta det mer försiktigt.