fredag 11 november 2011

Bröderna har handlat pizza

Mellan och Största har handlat pizza. Minsta är på spökfest.
Det är fotboll på TV. Det enda jag vet om matchen är att han som heter Lustig är med. Det är inget lustigt med det. Jag fryser om bena och skulle behöv en filt eller en kopp te. Orkade bara äta halva pizzan. Fick all färsk oregano från de andra pizzorna. Sambon säger att de toppar med oregano för att kunna ta 5 kronor extra per pizza. Nu kan Minsta få en halv pizza när han kommer hem från festen. Då kommer han inte att bli ledsen.

Nu är Zlatan i rutan. Det är någon slags intervju. Han är som en parodi på sig själv och så sitter han överdrivet bredbent tycker jag.

Det blev ett lite tjafs om vem som skulle ringa och beställa pizzorna. Efter lite dividerande kom vi fram till att det var jag som skulle ringa fastän jag hade min mobil i hallen och de andra hade sina i händerna. Då ringde jag fel. Jag kom till någon som sa att han hette Tomas.Han skrattade och sa att han inte hade några pizzor.  Han var med all sannolikhet fotbollsintresserad den där Tomas. Det är vad jag tror alltså. Tur att jag inte ringde mitt i något avgörande ögonblick av matchen. Då hade jag inte fått höra hans glada skratt.

Idag berättade en arbetskamrat för mig att när hennes föräldrar går på café så beställer de endast en kopp kaffe och så delar de på den. Sedan delar de även på påtåren. Ha ha ha. Min arbetskamrats syster tycker att det är så pinsamt att hon vägrar gå med dem på café. Man måste vara om sig och kring sig om man ska få något i sig och på sig. Ha ha ha.

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Åh, bara älskar att hamna hon främmande människor när man ringer fel :-) Är Zelda på bättre humör idag? Värmande kram till dig!

Gafflan sa...

Lite kul är det när man hamnar hos någon som har humor och kan skratta gott åt beställningen. Hos mig är det alltid tjafs mellan mig och maken om vem som ska hämta pizzan. Tröttsamt.
Kram

4U2 sa...

Lite snålt lät det där om kaffet :)