torsdag 3 november 2011

Det är väldigt mörkt

Ensam hemma. Ytterdörren är ordentligt låst. Det har varit överfall på gamla damer här i grannskapet. Det kan ju hända att de tänker ge sig på medelålders damer också så därför har jag låst in mig. Det var väldigt länge sedan jag var ensam hemma. Säkert inte sedan i våras. Min ensamma kväll ska jag ägna åt städning av  kaninbur och avfrostning av frys hade jag tänkt. Det gör jag om jag hinner.

Brukar ni frysa?  Just nu säljer vi  Ullmax. för att få in pengar till fäktningsföreningen som Minsta är med i. Det är supersköna och värmande underställ, strumpor, mössor m.m,  som varken sticks eller kliar. Jag fryser sällan.

Sambon ringde precis. Nu sitter de alla fyra på Stockholmsbussen och är på väg hem. De vill ha middag när de kommer hem om cirka 3 timmar. De har inte shoppat något för allt som fanns i Stockholm finns här hemma också. Sambon och Minsta har varit på Livrustkammaren och på Indianutställningen.

Jag har ätit en två skålar cheeseballs och Bites (någon slags dammsugare) till middag. Till det drack jag te.

7 kommentarer:

Shamrock sa...

Ullmax såg jättebra ut. Men jag vill gärna prova innan jag handlar. vet du nåt' om storlekarna? Är de stora, små eller normala i storleken?

Knasterfaster sa...

Shamrock: De är normala i storleken. Inga konstigheter alls.

Gafflan sa...

God middag du åt. :DD

Fru Venus sa...

Vi har Ullmax hemma, "J" har det under ridkläderna på vintern. Jag tycker dom blev noppiga fort, men så tvättar ju jag som en tok också. Nattikram

Malla sa...

usch jag tycker cheeseballs är äckligt,men 2 skålar ostbågar skulle jag kunna tänka mig :)

Fru Gårman sa...

Ostbollar!mmm... skiter i min bantning nu. nu ska jag köpa ostbågar eller bollar eller nåt.

Karin sa...

Ostbollar är gott! Häromkvällen efter en tuff dag i flyttsvängen, köpte jag min egen middag på väg hem (choklad och lakrits) Till familjen lagade jag något mer näringsriktigt, men eftersom mitt minne ligger nerpackat minns jag inte vad. Men jag kommer ihåg att jag åt min lakritsåchokladmiddag i smyg och den var delikat!