onsdag 16 november 2011

Minsta

Minsta tränar fäktning. Det har han gjort i 1 ½ år. I skolan retar några av de andra killarna honom honom för det. Det är bara fotboll som som är coolt enligt de som retas. Ibland är Minsta ledsen för att de andra retas. Trots det vill han absolut inte sluta med fäktningen. Onsdagsträningen krockar med att det är öppet på Gården. Gården är en fritidsgård som enbart är öppen på onsdagar. Man får börja gå där från årskurs 4. Minsta går i årskurs fyra nu. Han älskar att gå på Gården och tycker att det är jätteroligt att vara där. Trots det rusar han hem direkt när det är dags att åka iväg till fäktningen. Det är fantastiskt tycker jag. Ville bara säga det.

9 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Jättebra! Fin kille :-)

Tina sa...

Blir så glad när barn har intressen som håller dom borta från "gathänget" på kvällarna. ;o))

Fru Venus sa...

Minsta går sin egen väg - det är beundransvärt .-)

Malla sa...

:) Roligt att han har ngt som han tycker om så mkt!

Anonym sa...

Håller med Fru V! Beundransvärt!

nillas liv på pinnen sa...

Är det kul så är det. =)

Singelmamman sa...

Ja, är det kul så är det. Och jag tyckte också det var vansinnigt kul när jag höll på att fäkta. :-) Heja minsta.

Mika sa...

Han verkar stark. Jag är övertygad om att fotbollskillarna är avundsjuka. Fäktning är i mina ögon bra mycket coolare är fotboll. Det är jobbigt när man hör att någon retat ens barn. Plötsligt inser man hur maktlös man är.
Kram
Mika

Shamrock sa...

Vad kul att han har hittat en idrott som han gillar. Jag är så trött på att bara fotboll och hockey räknas... Heja Minsta