onsdag 14 mars 2012

Hur ska jag göra för att komma upp för stegen?

Hur ska jag göra för att komma upp dit? Nu har jag gått här och undrat i flera veckor och alla mina rena trosor har tatt slut. (Melodi: Hur ska jag göra för att komma över vägen? Red anm).
Trosorna hänger på torklinan i badrummet där uppe. Det är vad jag tror. Sambon har hängt tvätt sedan vi blev av med trappan. Jag har gått upp för stegen två gånger på tre veckor. Det är inte min grej att klättra på stegar. Jag duschar i handfatet här nere. Gör om det konststycket den som kan! Jag skulle kunna be Sambon att bära ned den torra tvätten. Det är bara det att jag skäms för att jag inte löst och ledigt svingar mig upp och ner för stegen. Därför avstår jag från att be honom. Det kommer nog en ny trapp endera dagen.
Idag fick läkarna på min arbetsplat halsband bestående av pungkulor i olika storlekar. De var väldigt fina. Det var inga äkta pungkulor utan de var snidade i trä. Det kanske inte var tänkta att använda som halsband förresten utan som en dekoration att hänga på väggen.
Har tagit ned ljusslingorna på framsidan och baksidan av vårt hus ikväll. Ljusslingan på baksidan hade Zelda knipsat av på flera ställen. Den är obrukbar.


5 kommentarer:

Fru Venus sa...

INGENTING skulle få mig att gå upp för den där stegen!
Spara ljusslingan åt Zelda till nästa år ;-) Kvällskram

Gafflan sa...

Nä! Jag hade heller inte gått upp för den där stegen!!

Singelmamman sa...

Men jag hade gärna gjort det, och jag hade självklart tagit ner dina trosor. Synd att du inte bor närmare.

Malla sa...

jag hade gärna gått upp där. Jag tycker om att klättra i träd också! :)

Knasterfaster sa...

Fru Venus och Gafflan: Skönt att ni skriver att ni inte heller skulle gå upp där. Jag trodde att det bara var jag som var feg.
Singelmamman: Om trappan inte kommer snart så måste du komma hit och rädda mig!
Malla: Träd är annan sak. De har ju grenar att hålla fast i.