torsdag 8 mars 2012

Det kommer inte gå någon nöd på oss

Jag har ju er! Så länge jag har mina bloggvänner så kommer jag och min familj inte lida nöd. Får vi pengabrist på grund av köket så är datorn och mobilen det sista jag säljer.

Nu väntar jag på att mina söner ska laga middag. Inte för att det är kvinnodagen utan för att jag är trött. Sambon är någonstans. Jag har glömt var. I morgon ska han också vara borta. Då ska han ta med sig en drink. Det där med drinken kommer jag ihåg för det var så märkligt. Igår var Sambon och klippte sig. Efter frisörbesöket köpte han en ny skjorta (en rutigt) och en tröja. Frisörskan hade sagt åt honom att köpa något nytt sa han!? 

Mellan städar sitt rum. 

8 kommentarer:

Maria sa...

Märklig frisörska!?

Malla sa...

Leon har lagat mat idag. Det var spagetti och köttfärssås, jag gav instruktioner innan jag lämnade hemmet och det vart riktigt gott.

Fru Venus sa...

Så han lyder frissan?
Tror jag ska bli frisör...
Skönt att du känner att du har oss ;-) KRAM

Shamrock sa...

Hoppas att han är lika lydig när du säger något

4U2 sa...

Ja, det finns olika alternativ. Nästa gång du säger något till honom får han nog se till att lyssna och lyda! :)

Helena sa...

Hoppas det blev god middag!

Singelmamman sa...

När jag har fest brukar jag ibland också be gästerna ta med sig sin favoritdrink. Kan bli väldigt roligt i köket med allt blandande.

Mika sa...

Haha... Vilken frisör! Och att han inte kontrade med "... Jag har precis köpt ett kök.... Detta är frisyren för att matcha det!"
Jag äääääälskar bilderna på köket! Superfint! Helt rätt prio med att sälja datorn sist!

Kram mika