onsdag 20 juni 2012

Fjärde dagen

Det är snudd på tortyr att utsätta mig själv för semester när Minsta är på kollo. Det är så kusligt tomt och tyst här hemma utan honom (fast Största tränar på fiolen just nu!). Hur ska jag stå ut i 14 dagar?! Hoppas att han har skrivit brev hem till oss och att det kommer fram idag. Vi kan och får bara kommunicera med honom brevledes. Jag har skickat ett brev och två vykort. Jag vill veta att han mår bra och att allt är som det ska. Förra året brände han sig på björnloka. Akta er för björnlokor i sommar! De har en kolloblogg som de uppdaterar varje kväll. Förutom att de har en lugn stund mitt på dagen då de chillar så är det full fart och aktiviteter hela dagarna. Jag vill också åka på kollo!

Mellan vill att vi åker till Åre på downhillsemester. Någon som har erfarenhet av det?

Uppdatering kl. 11.25.
Det kom ett brev!!!

"Tja familjen jag har haft jättekul men jag saknar er. Grattis till mamma i efterskott. Mina ledare heter T. F och J och är bra. Vi sitter och läser Sune. Den är bra. 
Jag vill vara i "Snicken" men den är stängd och jag vill fiska och det är också stängt, eller ska jag säga att det är ingen tid för att fiska nu. Vi ska leka en bra lek, hoppas att det är kul. :)"


Ps Minsta har inget emot att ni får läsa brevet. Det vet jag.

2 kommentarer:

Fru Venus sa...

Fina Minsta :-) han sköter sig.
Det som Mellan vill åka på har jag aldrig hört talas om, har säkert en övre åldersgräns på 27 år. Jag har sommarkollo här, för mig själv. Kram

Helena sa...

Naaw, och han kommer ihåg att gratta sin mamma. ♥ :)