fredag 3 juni 2011

har

varit en tur till återvinningsstationen. Nu menar jag den där stora där man kan slänga ALLT. Det var kö och halvkaos där idag. Tur att vi bestämde oss för att inte ha en kärra bakom bilen. Jag vägrar att gå ur bilen och vifta till sambon när han ska backa med kärra. De flesta hade kärror fulla med skräp. Det är roligt att titta på vad folk slänger tycker jag. Vi hann titta en stund medan vi stod i kö. Ett äldre par slängde en uteplats med plasttak och allt och en ung kille slängde en lekstuga.

För att sysselsätta Minsta så har jag  byggt en hoppbana åt Zelda. Zelda och jag tycker att det är roligt med kaninhoppning. Minsta låg på en madrass i gräset och tog tid på Zelda (och mig) när vi sprang och hoppade över hindren. Vår bästa tid blev 2 sek. blankt. Just nu är det +28,1 grad i vår trädgård. När vi tränade kaninhoppning var det lite varmare. Det är tur att jag (och Zelda) älskar värme. Sambon slutar fungera vid ungefär +24 grader. Blir det varmare än så blir han nästan odräglig. Största och Sambon har åkt till banken för att hämta ut Störstas id-kort. Jag tror att de har luftkonditionering på banken. Jag hoppas att de har det.

Skräpet som vi slängde låg och tog plats vid vårt cykelställ. Nu har jag kört in fem cyklar i stället. Bakom cykelstället ställde jag  fyra cyklar som vi aldrig använder. De är onödigt att de cyklarna står i vägen och tar upp plats i cykelstället. Egentligen borde vi nog sälja de där fyra extracyklarna men det är så mycket som man borde göra. Jag är bra på bortprioritering och extracyklarna har jag prioriterat bort tills vidare. Jag ogillar uttrycket "man ska bara". Har jag tusen saker som bara ska göras så känns det som om jag har fullt upp. Det kan vara en blomma som vi får i gåva som "man bara ska" sänka ned i vatten en gång i veckan för att den ska hålla sig fräsch och fin t.ex. Orka säger jag bara. Orka.

6 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Mycket fint i plast.

nillas liv på pinnen sa...

Här är det fortfarande typ 28 grader. Känns det som iallefall. Jag tycker ni skulle ha bragdmedalj som åker till tippen med sopor en sådan här dag.
Jag gör vågen.

Mika sa...

Det känns som det blir så jäkla många "man ska bara"... blir vansinnigt stressad av det. Vet inte varför. Det är ju "bara att göra det" men; nej. Jag vill ju inte!
Därför ser det ut som alla mina träd i fönstren håller på att dö. Tur jag har en svärmor som räddar dom med jämna mellanrum.

Kram
Mika

Malla sa...

vi SKULLE till soptippen igår men jag bangade. vågade inte köra med släp, trots allt

Shamrock sa...

orka -det brukar min stora säga

Knasterfaster sa...

Oslo: Säger du det? ;)
Nilla: Sambon sken som en sol när jag att du gjorde vågen för oss. :)
Mika: Alla min träd i fönstren är döda. Svärmor skulle dö om hon såg dem.
Malla: Det gjorde du rätt i. Det är farligt att köra med släp.
Shamrock: Det säger alla mina tre söner. :)