lördag 11 juni 2011

men nu chillar vi

Sambon och jag tittar på vindsurffilmer. Mellan oss i soffan står lördagsgodispåsen. Skönt att bara chilla lite. Det regnar ute. Till middag åt vi en god laxrätt som jag hade lyckats snickra ihop. Den var inte alls svår att göra.  Jag smetade ute en burk creme fraiche med fetaost och soltorkade tomater över halvtinade laxfilér. Strödde på lite extra fetaost på toppen. Kryddade med salt, peppar och citronpeppar och lät stå i ungen; 225 grader i 25 minuter. Serverade färskpotatis och tomater till det.

Annars har inte så mycket hänt här sedan barnen lämnade oss idag. Jag har försökt utrota miljarder bananflugor som bodde i vårt kök. Jag har gjort kliniskt rent under och på diskbänken. Nu har vi inga flugor i köket längre. De bestämde sig för att flytta vidare till andra delar av huset. Några är här intill oss i soffan just nu. Är det kvar imorgon så kommer de få en morgondusch Radar.

Sambon har påbörjat bygget utav två planteringslådor. Hoppas han hinner göra dem klara imorgon så att vi kan åka och handla växter.

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Usch vilket väder ni verkar ha åt ert håll :-/ Här chillar vi nere på berget och tittar på vattnet :-) Kvällskram!

Snäckskalsdalen. sa...

Maten låter jättegod!
Och kul att plantera lite, hoppas det blir av i morgon.
Agneta kram

Shamrock sa...

Man börjar bli gammal när man sitter i soffan, ser på TV och äter godis istället för att ägna sig åt andra aktiviteter när det är BF. Jag har märkt samma tendens här hemma...