lördag 11 juni 2011

Tungt

Nu har Minsta åkt iväg och han kommer inte hem igen förrän på midsommardagen. Han kommer vara borta i två veckor. Fattar nu hur länge det är när man endast är 10 år gammal? Jag fattar det inte. Jag brukar tycka att det känns som om jag varit borta väldigt länge när jag har varit bortrest i 14 dagar. Han verkade inte vara ett dugg orolig. Det enda som bekymrade honom lite var att han kanske skulle ha störst resväska utav alla barn. Det hade han inte. Det såg vi. Det går åt en stor väska när det ska packas ned både stövlar, kudde och lakan i packningen. Minsta påstår att han får mardrömmar om han har för mjuk kudde så vi tyckte det var bäst att han packade med sin egen. Jag ska skriva ett brev och skicka till Minsta redan idag. (Kolloledarna sa att vi fick göra det).

Största och Mellan ska på LAN. Sambon och jag blir själva inatt och ikväll!!!

Igår kväll var Mellan ute tillsammans med några f.d klasskompisar (han har inga klasskompisar nu eftersom han slutade 9:an idag). Han skulle vara hemma senast kl. 01.00. Han kom 01.01 så nu har han utegångsförbud. Skojar bara! Han fick beröm för att han passade tiden så bra.

2 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag tror att hans dagar kommer att gå mycket fortare än dina ;-) och han kommer att få uppleva mycket roligt. Kram raring.

Singelmamman sa...

14 dagar går fort. Och Katarina hade jättekul på kollo. Så han kommer säkert ha det bra.