söndag 5 juni 2011

Men idag är

Mellan på väg hem!!! Just nu sitter han på ett tåg mellan Malmö och Göteborg. Jag pratade med honom nyss. Hade glömt att meddela honom att han har fått sommarjobb. Han ska arbeta med ett kulturprojekt vecka 24, 25 och 26. Det tyckte han lät bra. Vad som är mindre bra är att sommarjobbet ligger på en ort som kan vara lite svår att ta sig till och från för Mellan. Det berättade jag inte för honom. Det får han veta när han kommer hem. Kan ni gissa vad Mellans tågbiljett kostar? Han reser i 2 klass, mellan Malmö och hem. Resan tar cirka 5 timmar.

Vi har stor beslutsångest när det gäller vårt projekt trädgårdshörn just nu. Hur f**n ska det lösas kan man undra. Det är precis det vi undrar över. Vi har många idéer men inga lösningar. Min senaste åsikt i frågan är att jag överlåter åt Sambon att lösa det helt på egen hand. Jag kan härja fritt i ett annat hörn utav trädgården. Om någon trädgårdsarkitekt läser det här just nu så får du gärna kommentera och föreslå enkla och fina lösningar. Bild på Sambons hörn hittar du i mitt förra inlägg.

8 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken fin uteplats! Så klart måste ni rama in den med växter och kanske ett litet pergolatak. Jag ser syréner i bakgrunden. Jag hade satt avenbok runt de sidor jag skulle vilja skydda, dom kan man hålla precis som man vill både på höjden och bredden och så hade jag låtit t ex vildvin klättra i taket på pergolan så solen kunde strila ner! Så hade jag nog gjort och så några pioner eller nåt annan som blommar fint!
Men det finns ju oändligt måna lösningar, detta var bara en!
Biljetten kostar antigen 19 kr eller 900 kr.
Agneta kram

Fru Venus sa...

Jag gissar att biljetten kostar 815,00 sek. Gratulera till jobbet :-) Jag tycker ni ska satsa på en dubbel-hängmatta på ställning med tak över för er uteplats, vi såg en sån i veckan, najs :-)

Shamrock sa...

Jag tror att biljetten var väldigt dyr

Knasterfaster sa...

Snäckskalsdalen: Tack för dina trädgårdstips!
Fru Venus: En sådan dubbelhängmatta såg jag igår. Vill ha! sa jag. In your dreams sa inte Sambon men han tänkte nog det.
Shamrock: Jag är urusel på att handla billiga tågbiljetter.

Singelmamman sa...

Hm, låter som om biljetterna kan ha varit väldigt dyra, men annars skulle jag gissa på ett par hundra högst.

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Vad gör jag för fel? Biljetten (enkel resa) kostade 712 kronor. Jag bokade 4 dagar innan avresa.

nillas liv på pinnen sa...

Det ÄR dyrt att åka mellan Malmö och vår stad. Blir dock billigare om man åker via Göteborg, det brukar jag göra.

Knasterfaster sa...

Nilla: Han åkte via Göteborg. :(
Nåja, nu är han hemma i alla fall. Det är värt en miljard - minst. :)