lördag 4 juni 2011

glatt mig.

åt att djuren ser ut att trivas i sin nya utomhusbur. Zelda älskar att ligga på kallt och hårt underlag så därför har jag lagt dit två cementplattor. Zelda bor tillsammans med marsvinet Zilla. Zilla ser ni på sista bilden här nedanför. Mitt bland alla Zelda-bilder har jag slängt in en bild på uteplatsen som den ser ut nu. Det är där vi planerar för att ha en pergola. Vi har upptäckt att det är väldigt skönt att sitta i det hörnet utav trädgården. Därifrån har man dessutom utsikt över både framsidan och baksidan av huset. Sambon och jag har lite svårt att komma fram till hur vi vill att den nya uteplatsen skall utformas. Vi har lite olika åsikter och idéer. Det kommer att bli bra till slut. Det kommer det att bli.
 Vi har även ett marsvin som heter Lakritz. Han har bor inte i den nya utomhusburen men han har det bra ändå. Lakritz är Zillas son.

Minsta har precis gjort en pizza som vi ska äta om en stund. Han fick bara lite hjälp utav Största. Till pizzan kommer vi att dricka citrondricka.

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad du är underbar med dina djur :-)

Singelmamman sa...

Jag kan förstå att ni vill sitta i den hörnan. Själv har jag aldrig förstått varför man ska ha en pergola, men det kanske är skönt att slippa insyn, om det är många som går förbi. Zelda är väldigt söt tycker jag.

Shamrock sa...

Varför sitter Zilla i en bur i buren?

Knasterfaster sa...

Fru venus: Jag vill att de ska ha det bra. :)
Singelmamman: Det är väldigt mycket insyn i den pergolan som vi tänkte köpa. Det är inga väggar alls på den. Zelda tycker att du är söt. :)
Shamrock: Zilla kan gå ur buren in i buren om hon vill för burdörren är öppen. På natten måste dörren vara stängd.

Ulrika sa...

Jättesöta djurisar.
Är säker på att uteplatsen blir perfekt med pergola och att ni synkar era ideer så att resultatet blir helt perfekt.

Malla sa...

Ja, det blir säkert bra - hur det än blir :)

Madlar sa...

När det gäller uteplatser o altaner finns bara en tumregel....de kan aldrig bli för stora ;)