fredag 10 juni 2011

Sommarlov med bad och sol...

Visst är fröken och skolan bra men sooooomarlooov vill vi haaaaaa! Sjunger inte ungarna den fina visan nu för tiden?

Idag är det dags för Mellans skolavslutning. Jag ska vara med och titta och lyssna.  Avslutningen sker utomhus i en stor park med utomhusscen. Hela skolan tågar i procession från slottet och ned till parken. Niorna får gå upp på scenen och ta emot sina betyg. Några elever kommer att få ta emot fina utmärkelser för extra fina prestationer i form av vackra dikter osv.

Största hade skolavslutning igår men måste cykla till skolan idag ändå eftersom han ska sjunga för studenterna på sin skola. Han är med i skolkören. Kusin Stors flickvän tar studenten så Största har med sig något att hänga kring halsen på henne.

Nu ska jag stryka om Mellans turkosa skjorta som jag hittade på golvet i hans rum. Mellan själv står i duschen. Om 30 minuter ska han vara utanför slottet.

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Hurra och grattis till Mellan!

4U2 sa...

Härligt! Sommarlov ... ett fint ord! :)

Anki sa...

Ha en jättefin dag!!
Grattis!

Snäckskalsdalen. sa...

Grattis!
En bra dag hoppas jag det blir!
Kram

Madlar sa...

SAKNAR skolavslutningarna! Äldsta är klar o på yngstas får vi inte vara med. Men tårta ska vi självklart äta ikväll iaf. Det bara måste man en dag som denna.

Shamrock sa...

Nej jag tror inte att de kan den sången. De kan inte "mitt sommarlov" heller. Dottern med kompisar tittade på mig som om jag vore dum i huvudet när jag sjöng den (det kanske inte berodde på sången - vad vet jag)