onsdag 1 juni 2011

Nu ska jag

strax cykla iväg. Gick upp redan kl. 06 idag. Det är tidigt för mig. För tidigt. Jag ringde till Mellan och berättade för honom vilken buss han ska kliva på för att komma till sin kompis. Han åkte precis av båten i Trelleborg när jag ringde. Han lät pigg och glad.

Jag har nästan ätit en riktig frukost. Kaffe, macka och juice. Har köpt ett pulver av Suzan som jag blandar i yoghurten. Det brukar jag äta till frukost i vanliga fall men idag var yoghurten slut. Sambon gillar inte mitt pulver. Han säger att det dammar och att han får det i näsan.

Hej hopp i galopp!

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Hoppas han tar rätt buss. SJälv blir det ingen frukost idag för jag har halsbränna och ont i magen så jag tar med lite frukt att äta sedan.

Madlar sa...

Vadå dammar i näsan? Du får väl säja åt honom att inte stoppa ner sin kran i din yougurt på morgonen. Vad har han där att göra?

Singelmamman sa...

Jag vill också vara så där duktig som du och våga släppa taget om mina tonåringar.

mammakicki sa...

Ursäkta men vad är det för typ av pulver och varför ska man ha det i näsan? Var försiktig med att köpa 'pulver' av folk. Det kan sluta illa på många sätt.

Fru Venus sa...

Ge en klädnypa åt Sambon ;-)

Knasterfaster sa...

Gafflan: Han kom på rätt buss.
Madlar: Ibland är han så känslig. Jag förstår inte heller vad han gnäller för.
Singelmamman: Just nu önskar jag att jag inte var så duktig. Från och till kommer oron över mig. Just nu kom den.
mammakicki: Det är ett träning/bantningspulver. Läs på Suzans blogg så lugnar du dig. Jag var väldigt försiktig när jag köpte pulvret.
Fru Venus: Imorgonbitti ska jag erbjuda honom en nypa innan jag skopar upp mitt pulver. Tack för tipset!