lördag 19 november 2011

Frukostkorv med pepparrotssås

Visst är det väl gott?! Sambon tittade på mig som om jag pratade ett främmande språk när jag föreslog dagens lunchrätt. Han vet inte mycket han.

Eftersom jag inte äger någon hund så tog jag med mig något mycket bättre på min promenad. Största följde med! Vi gick i en hel timma och hade solen i ansiktet hela tiden. Det var jättevarmt och det skulle inte förvåna mig om vi blev solbrända.

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Har precis kommit in från hundpromenad minsann. Det var skönt, solen skiner fortfarande.

Frukostkorv och pepparrotssås låter mumma! I morgon är jag ensam hemma så då kan jag passa på att äta det. Tror inte att någon annan i familjen skulle vara intresserad. I kväll blir det vegetarisk lasagne.

Fru Venus sa...

Hmm.... pepparrot är det enda i matväg (tror jag) som jag blir riktigt sjuk av.

Magica de Hex sa...

Älskar torsk med ägg- och pepparrotssås. Mums. Och japansk pepparrot -wasbi.

Knasterfaster sa...

Nilla: Mina åt det och de tyckte att det var gott! Vegetarisk lasagne är också väldigt gott. Det fick jag lära mig att göra på hemkunskapen när jag gick i 9:an.
Fru Venus: Det var väl konstigt?!
Magica: Det lät gott med ägg- och pepparrotssås. Det har jag aldrig prövat vad jag vet. Wasabi är en slags pepparrotens rolls royce.

Singelmamman sa...

Mmmm! Jag älskar pepparot. Och er middag lät väldigt gott. Torsk på Magicas vis måste jag prova.

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Pepparrot är säkert väldigt nyttigt också. Nu har jag en matlåda med fläskfilé, klyftpotatis och pepparrotssås att ta med till jobbet. Vad tror du om det?

Malla sa...

Jag tyckt det lät jättegott!

Knasterfaster sa...

Malla: Pröva!