lördag 26 november 2011

Uj uj uj

Vad ni än tänkt göra idag så lyd mitt råd och ge er inte ut på stan. Folk är vansinniga! Handlar julklappar och står i som om årets jul är den sista någonsin. Till skillnad från alla andra hade jag ett viktigt ärende på stan. Minsta hade klarat ett uppdrag i skolan som skulle belönas med en liten present och en fika. Det hade han bestämt tillsammans med sin lärare i skolan. Som present valde han en Bakugan Dragonoid Collosus. Denna "lilla" present stod på hans önskelista till jul och just idag var den sänkt med 200 kronor så vad hade jag för val egentligen? Till fika valde Minsta en pasta Alfredo och jag åt en bagel med lax och färskost.

Nu vilar jag mig i form inför stak- och kulor i fönster- framställandet. Måste upp på övervåningen och röja väg in till förrådet. När den lilla dörren till förrådet är öppen så skall jag krångla mig in och krypa allra allra längst ned i högra hörnet för att dra fram kartongerna som innehåller julpyntet. Det känns lite motigt att sätta ingång med just det där krypandet.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Gratulera Minsta! :-) Här är de stakar jag hittat(?) på plats! Ha en fin dag, kram!

Anonym sa...

Just det där om att röja väg och krypa och åla slipper jag för första gång i år. När sonen flyttade hämtade han fram sina ägodelar och passade då på att ta fram alla julattiraljer åt mamman... :)

nillas liv på pinnen sa...

Tur att jag inte hade något jag måste göra på stan då! Puh.

4U2 sa...

I min lilla affär där jag bara skulle köpa några få kakingredienser var folk nog adventsskadade ... vet inte folk vad hänsyn är längre? Till större affärer vågar jag mig inte, inte nu.
Ha det gott.

Shamrock sa...

varför heter allt så konstiga namn? Bakugan Dragonoid Collosus