lördag 5 juni 2010

Lugna gatan

En helt igenom genomtrevlig dag har genomlevts idag!
Jag och Största åkte till Köpcentret och shoppade kostym, skjorta och slips. Till honom. För första gången i mitt liv (tror jag) handlade jag på Dressman. Det är ett slags tics jag har haft att inte handla där. Det är för att jag får krupp av deras reklam. Jag har sagt att jag aldrig ska gå in på Dressman och handla. Det gjorde jag inte heller. Jag hoppade in! Största bara skrattade åt mig. Han träffade två kompisar som också var där för att handla kostym. Det fanns inte så mycket kvar i Störstas storlek så han fick ta det som fanns. En svart. Storlek 46L på kavajen och 30/32 på byxorna. Skjortan köpte vi inte där. Den köpte vi på Esprit. En vit med turkosa ränder. Till det en turkos slips. Vi hade det så trevligt! Vi åt lunch också. Wok-buffé - så himla gott!!! Största fick en maskot av mig. Kunde inte låta bli att köpa Yoda för han sa "Please take me home" till mig. (Men egentligen var det den roliga killen i spelbutiken som sa det!). Äntligen, äntligen har jag en son som tycker det är trivsamt att gå med mamma i affärer och handla kläder! Som jag har längtat efter det!!! Inget gnäll om att det var jobbigt eller tråkigt eller för många affärer eller så. Bara trevligt!
Eftermiddagen och kvällen har vi bara njutit av det härliga vädret och leende skakat lite på huvudet åt varandra när grannbarnens högljudda skrik under vattekriget, som pågick i två timmar, blev väldigt genomträngande. Varför skriker tjejer sådär som att det fått kniven i sig bara av att få lite vatten på sig? När vattenkriget var slut så började de andra grannarnas fest med en fotbollsmatch. Där var det en stackars 3-åring som inte riktigt hängde med i svängarna och behövde gallskrika lite för det. Då satt vi ute och åt grillat men vi bara log och log.

4 kommentarer:

http://catiiis.blogg.se sa...

Förstår varför ni log... ;-)

Madlar sa...

Vilken härlig dag med största. Viktigt att man tar egentid med sina barn, shoppa, äta och umgås. Det är väl investerad tid.

Fru Venus sa...

Gratulerar till en härlig dag :-) minus skrikandet då förståss ;-)

Malla sa...

Låter som en urmysig dag :)