torsdag 24 juni 2010

Hemma

Skönt att vara hemma igen. Känns som jag varit borta länge. Har ju fått se och veta så mycket under de här dagarna. Minsta sa något roligt igår. Strax efter kl. 17 igår så sa jag "Nu har pappa slutat jobba" (för att ha något att säga) då svarar han med glimten i ögat "Har han gått i pension?!". Apropå känslan av att vi har varit bortresta länge.

Resan hem igår gick bra. På båten satt jag ute och solande nästan hela resan. Vi åkte direkt till Centralstationen från Kapellskär. Vi gick till Buttericks för Minsta hade aldrig varit där men sedan gick vi direkt tillbaka till Centralen igen och åt middag. Minsta åt en hamburgermeny och jag åt en god baguette. De sista 2½ timmarna på bussen var lite sega. Vi roade oss med att räkna bilar.  Kl. 20.30 klev vi av bussen här hemma. Största och Mellan mötte oss vid busshållplatsen och hjälpte till att bära hem packningen. Det var härligt att se att storkillarna var så glada över att lillbrorsan var hemma igen!

Jag ligger i sängen och bloggar. Sambon åkte och jobbade för en halvtimma sedan. Jag tänker nog somna om en stund. Sedan ska jag försöka visa er lite bilder från Åland.

3 kommentarer:

Gafflan sa...

Vad mysigt när stora grabbarna möter er när ni kommer hem! Tycker gott du kan ligga kvar i sängen, du har ju semester :D
Kram.

Fru Venus sa...

Ligg kvar du, det gör jag, på mage... Kanelmandlarnas utfart är lite öm idag... Det kändes konstigt att ha morgonsnacket med bara påläggssugna kissor...

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, ni verkar ha haft trevligt och roligt!
Jag kan gott tänka mig att Åland är fantastiskt!
Och Fru Venus' spa i synnerhet!
Väntar ivrigt på bilder!
Agneta kram