fredag 18 juni 2010

Jag är packad!

Nu skojade jag bara. Det är inte jag som är packad. Men resväskan är det. Jag ska ju ut och resa. Till Åland. Jag är lite nervös faktiskt. Fru Venus och jag har ju många olikheter. Väskor t.ex. Och skor. Å så är det vinet. Det är områden som jag inte är så hemma på. Jag är ju inte sämre än att jag kan lära mig - om jag vill. 

Mellan vill också ut och resa. Han vill till Malmö, eller egentligen till Svedala. Han har en kompis där säger han. Han har känt henne sedan i december förra året. De har blivit vänner på Bbd. Hennes familj säger att det är ok att han kommer och stannar en vecka. Jag och sambon vägrar låta honom åka. Vi har ju ingen aning om vad det är för några. Mellan undrar om jag vet vad Fru Venus är för en...

Jag tror jag har börjat tycka om rosa för jag har väldigt mycket rosa i min packning. Halsbandet med det rosa hjärtat och det andra halsbandet som ligger där fick jag av Minsta igår. Jag lovade ju att ni skulle få se dem så jag slängde dit dem innan jag tog kortet. 

Nu blir det bloggstopp/vila för mig ett tag. Jag återkommer när jag kommer hem igen. Hej då!

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Ha det så bra nu!

Malla sa...

ha en underbar resa!! :)

Finnpajsaren sa...

Ha det såååå bra och ge fru Venus lite, eller många kramar från mig!

Gafflan sa...

Ha det så bra och krama Fru Venus från mig!
Kramar till dig.

Mina dagar sa...

Men så kul!

Ha ha ha ja Mellan är en klok man, för visst är det så vi känner ju verkligen inte varann bara för att vi skriver här på bloggen. Tänk om Fru Venus är en sur gammal gubbe";) Nej nej måtte det inte vara så!!!!!!
Hoppas att ni får en underbar helg tillsammans!!!!
KRAMAR Eva