tisdag 8 juni 2010

Sliten

Trött. Sprang i trappor med mat samt stod och diskade hela kvällen igår mellan 18.30 - 23. Idag har jag haft minst 5 saker på gång samtidigt på jobbet. Allt skulle vara klart genast eller helst innan jag ens hade börjat med det. Igår insåg Professorn att jag har sommarsemester som alla andra och att min semester börjar redan på måndag. Professorn är pensionär och en väldigt upptagen sådan. Reser härs och tvärs över världen. Kolla här vilken otroligt dyr bok han har skrivit. Jag visste inte att det fanns SÅ dyra böcker. Jag googlade hans namn för att se hur pass "känd" han är. 34 000 träffar var ju inte så värst. Nu skriver jag om gamla människor och smärtlindring. Det är på engelska. Jag orkar inte fatta så mycket. Jag hatar att skriva referenser.

Idag känner jag mig gnällig. Har grälat lite med sambon om vem som har rätt att vara mest trött. Han klippte gräset, lagade maten och skjutsade Största till klassfest. (Ja, avslutningsfest igår och klassfest idag). Jag har inte gjort mer än ätit middag. Jag kom hem 17.30. Nu ligger jag i sängen och bloggar. Sambon tycker att jag prioriterar fel saker att bli trött av. Han menar att jag hade prioriterat rätt sak om jag varit hemma och klippt gräs och grejat hemma. Det tycker han är att prioritera familjen. Hm. Vi tycker inte lika om det. Imorgon har jag semester eftersom jag vill vara med på storkillarnas avslutning. Det är väl säkert också en dålig prioritering enligt sambons sätt att se på det. På torsdag börjar jag jobba kl 13. Då ska jag vara med på Minstas skolavslutning på f.m. Nu vet jag en som kommer att bli sur för att jag skriver för mycket negativt om honom. Ja, ja men jag gillar honom ändå.

Till sambon: Puss på dig! Förlåt att jag gnäller. Tack för maten. Tar du undan min tallrik, besticken och glaset är du snäll?!

4 kommentarer:

Malla sa...

shit pomfritt vilken dyr kom! jag kommer inte köpa den :P
kramas lite extra ikväll så är grälet glömt :)

Tantaluran sa...

Sambosar behöver få höra lite gnäll ibland - livet ska man inte ta för givet!

Alexandra sa...

Man får vara lite gnällig och trött ibland. Hoppas det är bättre idag. :-)

Knasterfaster sa...

Malla: Jag undrar om nån någonsin har köpt den! Sambon bad mig om ursäkt sedan, innan han hade läst på min blogg!
Tantaluran: Det är jobbigt när Sambon och jag är trötta och gnälliga samtidigt. Vi skriker i alla fall sällsynt sällan till varandra och vi blir snabbt sams igen.
Alexandra: Ibland orkar jag inte bara bita ihop och kämpa på. Tur att jag har sambon att gnälla på vid sådana tillfällen och att han förstår även fast han gnäller tillbaka...