onsdag 16 juni 2010

It´s a kind of magic

Enligt väderprognosen ska det vara endast 8 grader varmt idag. Det är det inte. Det är magiskt varmt! Tredje semesterdagen med bra väder! Sådana här härliga sommarmoln är det på himlen. Jag har själv fotat molnet idag. 

Minsta och jag gick förbi den här bärgningsfirman i morse. De verkar ha specialiserat sig på att bärga militärfordon. 
På den här bilden ser ni att Minsta är väldigt långhårig och skulle behöva klippa sig. Det är minsta som sitter och jag som står där med en tygkasse över axeln. 
Kolla vilka billiga priser de har på klippning på andra sidan stan!!!
Jag tog bussen ned på stan idag och lämnade Minsta åt sitt öde. Så härligt att gå runt och shoppa helt på egen hand! De här fina tygkassarna fyndade jag av en tjej på torget. Hon hade sytt dem själv. Den stora rutiga kostade 
35 kronor och den lilla blommiga 25 kronor. 

Jag "fyndade" ett par Magic trousers också. Made for women with real curves. Flattens your tummy and lifts your buttocks. You will feel one size smaller and Look Great!
Det enda magiska med dem var att när jag provade dem när jag kom hem så fick jag endast upp dem till knäna trots att jag köpte dem i den storleken som jag brukar ha på byxor. Hade helt klart behövt köpt dem två storlekar större. Ja, lite magiskt var det kanske men jag är inte nöjd. Jag ska byta dem. 

5 kommentarer:

Malla sa...

magiska byxan SKA säkert vara svintajt, tror du inte?
fina bilder! här är det rätt bra väder också, har dock inte haft tid att gå ut

nillas liv på pinnen sa...

Jag skulle också behöva ett par byxor som lyfter mina buttocks. Imorgon ska jag gå på mitt torg och kolla efter såna.

Knasterfaster sa...

Jag köpte inte dom på torget utan vid torget på Kapp-Ahl. Min sambon säger att det är helt värdelöst att vara där han är. De han skulle besöka är sjuka. Just nu sitter han på en båt och äter middag.

Knasterfaster sa...

Malla: Men byxan skall väl ändå gå upp över rumpan?! Det är svinsvårt att gå om de endast sitter över vader och knän liksom. Jag fick inte upp dem hur jag än försökte. Det hjälpte ju inte att dra in magen heller. ):

nillas liv på pinnen sa...

Min man brukar tycka att det är okej att vara där. Han brukar inte äta middag på en båt utan hos sin syster, vad jag vet.