torsdag 3 juni 2010

Vad jag har haft lust att göra idag

Idag kl. 13 kom Största äntligen hem från skolresan! Väldigt trött (han fräste åt mig att hålla käften - olikt honom!) och väldigt nöjd med resan!

Idag har jag varit på fot-SPA. Åh, så underbart skönt att få fötterna ompysslade! I två timmar satt jag där och bara njöt. 2 timmar!!! Nu är fötterna nästa lika mjuka som bebisfötter. Jag tycker att jag har så förskräckligt fula fötter att jag helst gömmer dem. Har ni försökt gömma fötter? Det är svårt. Det går lättast när man sitter på en stol, då kan man gömma dem under stolen. När man står är det fasligt svårt. Det går ju att gömma dem i skor förstås men det blir så in i helskotta varmt att stänga i fötterna i skor hela sommaren. Nu är de lite fina Jag fick lack också.

Efter spaandet cyklade jag hem till svägerskan och hjälpte henne tänka. Vi tänkte på hur hon skall möblera sin trädgård inför studentuppvaktningen imorgon. Jag tror att vi kom fram till något bra. Jag har semester i morgon och då skall hjälpa henne lite mer praktiskt.

Sambon påstod att han behövde ett par nya finbyxor till imorgon för att de han köpte för fem år sedan hade krympt. Jag följde med som smakråd men råkade "gå vilse" och hamnade i en affär som hade 50% på allt. Där handlade jag typ klänning(?) till mig själv. Sambon tyckte att jag bara tänkte på mig själv och det gjorde jag kanske en liten stund dårå. Sedan gick jag i alla fall med honom till MQ och stod där och tittade på herrbyxor jättelänge fast det var jättetråkigt. Han köpte ett par och sedan åkte vi hem.

Igår var jag och klippte mig. Nu ska jag spara ut håret till en page är det tänkt.

Jag har haft medarbetarsamtal idag. Det gick väldigt bra! Chefen var så nöjd med mig och gav mig bara beröm och så fick jag en kram. Tyvärr kan hon inte göra något åt min lön. "Mitt" sjukhus har landets lägsta läkarsekreterarlöner.

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Trötta tonåringar är som spottkobror jag känner igen det där fräset som kommer då dom är aptrötta. Huvudsaken är att resan varit lyckad.
Köpa herrbyxor är ju så tråkigt. Min man kan inte heller köpa byxor på egen hand.

Fru Venus sa...

Det går om, bra att killen är nöjd med resan :-) Man måste ju få unna sig en kläning om man måste stå och se på herrbyxor!?

Alexandra sa...

Skönt att samtalet gick bra. Skönt med härlig fotstund och mjuka fötter. Tråkigt det är med dessa löner. Men kul att de tycker du gör ett bra jobb. :-)

En stor helgkram!

Malla sa...

klart du ska få dig en klänning :) alltså, Leon är snabb på det där med att testa kläder men fatta så trist, jag måste följa in på varenda databutik och det är sååå boring!
fast ofta blir det 5 klädbutiker - 1 data, 5 kläd, 1 data :)
Kul med klippning!

Ulrika sa...

Han ska ju vara glad som får se dig i din nya klänning. Så ska han se det.
Sen fick han ju sig ett par byxor till slut ändå, win-win trots allt ;)

Skönt med det samtalet men synd med lönen, kanske till ett annat år?

Knasterfaster sa...

Gafflan: Min man tycker mycket om att handla kläder. Han brukar klara sig bra på egen hand. Idag har han köpt fina skjortor till sönerna. Sonen skämdes lite idag för att han sa sådär till mig igår.
Fru Venus: Ja, hur skulle de ha sett ut om han kommit i nya byxor och jag i en gammal trasa?!
Alexandra: Det är ju skönt att veta att man är uppskattad för det man gör på jobbet. I år tycker jag verkligen att jag har gjort mig förtjänt av mer än beröm...
Malla: Roy(!?) gillar att shoppa kläder Han har t.o.m. handlat en klänning åt mig en gång!
Ulrika: Han var nöjd med både sina byxor och med min klänning. Jag fick en liten "rejäl" löneförhöjning förra året (600 kr tror jag) så därför kunde jag inte räkna med att få något i år trots att jag tagit på mig en massa nya arb.uppgifter. ):