lördag 12 juni 2010

Nämen så praktiskt!

Jag tror jag är matförgiftad. Det är de där rörorna till den bakade potatisen jag åt till lunch igår. Riktigt ont har det gjort i magen. Det är ganska ok när jag håller mig helt stilla och det är ju praktiskt för då kan jag ligga här hela dagen och ta det lugnt. Min sommarsemester börjar idag, ja egentligen på måndag då kanske men det känns som att den börjar idag eftersom det är lördag och jag är ledig. Härligt att tillbringa hela första lediga dagen på långledigheten med att ligga i sängen och blogga och läsa bloggar!

Vad ska ni göra på er semester? Vi har inte bestämt någonting ännu. Minsta och jag hade tänkt åka till Stockholm/Norrtälje/Åland nästa helg men nu har jag precis fattat att det är kungligt bröllop i huvudstaden den 19/6 då vi tänkte åka. Det kanske inte går att ta sig fram till Tekniska högskolan från Cenralen då. Är det någon som vet? Jag hittar och orkar gå den där sträckan men det gör inte Minsta. Minsta går på fäktningsskola måndag - fredag annars hade vi kunnat åka tidigare i veckan. Vad hela familjen skall göra på semestern har jag ingen aning om. Vi hamnar kanske i Danmark.

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Hej sjukling ;-) Förstår att du inte fixar choklad eller nåt annat nu :-/ Tunnelbanan går från tekniska till centralen, borde inte vara nåt bekymmer alls! Hoppas du kryar på dig och att vi ses! Kram

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Nu försöker jag med en kaffedrink. Självklart är bröllopsfirarna inte i tunnelbanan. Jag tänkte inte på det - dumt av mig!

Fighter ღ sa...

Har visst lovat åka Balder med sonen i sommar
:-)

Malla sa...

vi kommer bara att vara hemma, blir kanske ngn kortare sväng någonstans, beroende hur det går med allt här hemma. Just nu skulle vi behöva 4 veckor med hantverkare för att komma ikapp, känns det som! Men men , fr se hur det går :)