söndag 22 januari 2012

Kan jag be om att få reklamera mig

Idag vaknade jag med en känsla av att vilja skicka mig själv på retur.

Morgonen startade jag med att lägga FEZ på WF. Min motspelare är en upptagen kvinna. Vi är ännu inte klara med omgången som startade 19:30:55 i fredags. Nu har jag lagt TJA och väntar på hennes drag. 7 tiles left. Ställningen är 160 mot 328. Spänningen är olidlig.

Efter frukosten som idag bestod av tre knäckebrödsmackor med ost och en kopp kaffe gick jag upp till övervåningen. Där slog jag mig ned på golvet och placerade alla Sambons vindsurftidningar i tidsskriftsamlarna som vi köpte på Ikea igår. Nu står alla hans tidningar från 1984 och framåt prydligt samlade.

Det snöar!

8 kommentarer:

Malla sa...

snöar jättemycket här. jag ska ta en värktablett tror jag. problemet är att om smärtan då släpper kommer jag göra saker helt som vanligt och då kanske det blir ännu värre? svåra saker att fundera över.

Anonym sa...

Sedan i fredags var inte så länge i alla fall. Jag ogillar wf-motståndare som bara lägger en gång om dagen eller inte ens det. Det tar ju hur lång tid som helst att spela färdigt då! Jag kommer att declina såna spelare!

nillas liv på pinnen sa...

Jag kan vara hur seg som helst på WF. Men det kan mina motspelare också vara. Jag har för många spel att hålla reda på, det är därför jag ignorerar dem ett dygn då och då.

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vill också åka på retur, kan vi lösa dubbel biljett.....KRam

Knasterfaster sa...

Malla: Hoppas din smärta ger med sig snart.
Fru Hansson: Jag tror jag ska fortsätta med att endast spela mot Sambon.
Nilla: Jag kan tänka mig att spela mot dig om jag har dig i samma rum som mig själv.
Snäckskalsdalen: Hoppas det går att göra så. KRAM

Helena sa...

Ingen som lagt på hela dagen till mig. Tror det är nåt fel... :/ För det kan väl inte vara så att folk har annat för sig??

Fru Venus sa...

FRÅN 1984????

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jaaaaa!!!!