onsdag 4 januari 2012

Underhållen

Idag var det en besökare på min arbetsplats som sjöng i väntrummet. Inte vackert men högt. Det var mycket underhållande. Önskar att fler gjorde så.

Läser ni veckotidningar? Det gör jag väldigt sällan men visst har det hänt någon gång att jag köpt en tidning för att ha något att läsa på buss eller tåg. Inredningstidningar köper jag kanske en gång varannan månad. En kvinna som jag känner har inte läst en enda bok sedan början av 90-talet. Hon prenumererar på Femina och Amelia. Hon och jag är lika gamla men annars är vi väldigt olika. Hon beundrar Jill Johnson, sångerskan.

10 kommentarer:

Malla sa...

nej jag läser inte veckotidningar. men jag skulle gilla om någon sjöng högt i väntrummet. varför gjorde inte jag det idag? :D

Helena sa...

Du kan väl sjunga? Skulle säkert vara underhållande för dom i väntrummet. :)

Shamrock sa...

jag brukar läsa veckotidningar hos frissan- jag går dit i god tid så att jag hinner bläddra lite i dem. Femina läste min mamma när jag var liten - visste inte att den fortfarande finns

Fru Venus sa...

HUR kan man leva utan böcker??
Nattikram raring, saknar dig!

Mallan sa...

Du kan väl stämma upp i sång? ;-)

Singelmamman sa...

Läser aldrig någon veckotidning. Jo förresten, jag läser ju Damernas Värld nu, tre nummer. Men det är den första tidningen jag läst på flera år.

nillas liv på pinnen sa...

Läser veckotidningar hos frissan. Och så läser jag framsidorna på ICA, så jag känner att jag hänger med. Det brukar stå om Måns Zelmerlöv och Marie Sernholt och Victoria och Daniel, förstås. Ibland om kärleksbönderna också.

Snäckskalsdalen. sa...

Böcker läser jag, kan inte vara utan det och tidningar tittar jag i.

Madlar sa...

Jag är för snål att köpa veckotidningar. Tjuvbläddrar i patienternas blaskor som de lämnar kvar efter sina behandlingar.

Moj sa...

Gillar inte Du Jill Johnson?

Hon är bra tycker jag.
Däremot böcker...har lite svårt för att hålla koncentrationen pga medicinerna. Men nu har jag i alla fall gått med i Lyssnarklubben och beställt ett par lyssnarböcker. Ska bli kul att prova!

Amelia, Land, Country Living och Allt om Trädgård prenumererar jag på. Riktigt bra tidningar!!

Kram, Moj