lördag 28 januari 2012

Jag vet så lite

Minsta frågar och frågar och frågar mig om allt hela tiden. Svåra frågor. Varför får man schizofreni? Hur kallt kan det bli i universum? Sitter jag vid en dator så googlar jag i mina bästa mammastunder fram ett svar men är jag upptagen med något (bloggar eller lagar mat t.ex) så blir svaren. Jag vet inte. Jag vet inte. Jag vet inte. Det känns inte bra att säga att jag inte vet.

Idag på morgonen slog det mig att jag helt missat vem som blev socialdemokraternas nya partiledare. Hur kan jag ha missat det?! Rusade (nej, så intressant var det inte - jag makade mig upp ur soffan faktiskt och hasade mig ut i köket) för att leta reda på den senaste veckans morgontidningar. Inte på någon framsida stod det något om ny partiledare. Det var alltså ingen ingen stor nyhet. Det trodde jag att det var. Då hade jag fel om det. Jag ställde en indirekt fråga till min sambo om saken men han blev bara sur. Han är lättretad idag eftersom han är förkyld och har ont i halsen. Minsta kom ut i köket. Fråga mig, jag vet! sa han. Vet du? frågade jag. Vem är det då? Han heter....jag minns inte. Men det står i skoldagboken och den har jag i skolan...
Jag googlade "partiledare socialdemokraterna". I första träffen stod det socialdemokraternas partiledare heter Göran Persson. Det trodde jag inte på. På Wikipedia hittade jag information om den nya partiledaren. Han heter.... Ursäkta jag har redan glömt det... Vänta lite.... Stefan Lövén.

Vi är förkylda idag. Sambon mår sämst. Sedan kommer jag. Imorgon fyller Minsta 11 år. Idag har vi mycket att göra. Handla paket och städa.

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Vänta bara.
Så snart han Stefan gör något dåligt kommer det stå massor om det i tidningen.

Singelmamman sa...

Krya på er! Och nu är jag lite nyfiken på vad minsta önskat sig i födelsedagspresent.

Fru Venus sa...

Förkylning är inte kul, elva var en underbar ålder hos tjejerna :-) Hälsa och gratulera lite i efterskott.

Shamrock sa...

Jag tycker att han Stefan ser ut som Christer Sjögren i Vikingarna