lördag 21 januari 2012

Nu är julsakerna på plats

Så där ja! Nu är julpyntet undanställt på kattvinden. Nu ska bara 5 928 503 andra saker tillbaka på plats där också. Det är vad som är kvar efter att Sambon och jag har rensat idag. Bl.a ska vi ställa in en helt oanvändbar byrå där. Min mormor vann byrån på ett lotteri. Jag vill ha den kvar eftersom den är ett arv. Sambon har inte haft så många åsikter om byrån genom åren. En och annan åsikt har jag fått höra men med tanke på att vi bott ihop i 22 år så har de varit få. Nu syftar jag bara på åsikter om byrån alltså. Helt oanvändbar är den inte. Man kan ställa saker på den.

Ni undrar fortfarande över de där nycklarna va?

Jag spelar fortfarande WF med samma person som igår. Det är riktigt läskigt faktiskt. Det går otäckt bra för mig. I fortsättningen ska jag bara spela mot min sambo. Jag är ingen tävlingsmänniska. Sambon har vunnit över mig åtta gånger av tio.9 kommentarer:

Helena sa...

Hur länge har du tänkt dra ut på förklaringen om nycklarna? ;)

nillas liv på pinnen sa...

Framförallt är jag nyfiken på vem den där mystiska WF-personen är.

Mika sa...

Jag tycker byrån är jätte fin!

Kram

Erika sa...

Visst är det skönt att få undan julen!

Malla sa...

Byrån är helt fantastisk!

Knasterfaster sa...

Helena: Nycklarna? Jasså de! Hm, det har jag inte tänkt på. Till vecka 9 kanske.
Nilla: WF-personen är inte mystisk. Hon är en helt vanlig trevlig tjej som jag har träffat ett par gånger.
Mika: Tack! Den är inte så fräsch. Tror du den går att renovera? Den passar in hemma hos oss.
Erika: Om det ändå bara vore julen som jag skulle ställa undan... Men jag är väldigt nöjd med de nya plastbackarna som vi köpte. Nu ser vi precis vad som finns i dem. Julsakerna ryms i tre backar. En att ta fram till 1:a advent, en med julgranspyntet och en med julprydnader.
Malla: Tack! Jag tycker att den är väldigt söt.

Knasterfaster sa...

Mika: Det skulle stå att den INTE passar in hemma hos oss.

Fru Venus sa...

Helt UNDERBAR byrå, en "vill ha byrå"! Nattikram raring.

Mika sa...

Jag tror du har ett shabby-chic fynd i den byrån. Den ser härligt antik ut. Jag tror definitivt att den går att renovera... men om jag vore du skulle jag bara städa den, lägga i lavendelpåsar i lådorna (gillar man inte lavendel finns det säkert något annat) och sedan ställa den på ett ställe där plats finns. Sätt några ljusstakar, fotoramar med bilder på barnen och VOILA!