söndag 29 januari 2012

Internetskugga?

Det verkar som som om jag har hamnat i internetskugga. Mina uppdateringar syns inte hos er och jag ser inte när ni uppdaterar. Nåja, jag skriver här i alla fall och hoppas att någon av er saknar mig och tittar in här ändå.

Nu har vi firat Minsta med paket och önskefrukost. Paketen var endast två. En fleecetröja och en ask techniclego med motor. Till frukost fick han ha smoothie och rostat bröd med prickigkorv.

Jag har lovat att städa idag. Det har jag. Jag har t.o.m lovat att gå upp tidigt, före alla andra, och städa. Det har jag inte gjort. Jag ska städa nu. Strax. Om en stund.

11 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ibland undrar jag var du håller hos men jag vet att du finns där :-) Hoppas minsta var nöjd - det låter jättebra! Kram

Singelmamman sa...

Ett stort grattis till minsta! Hurra! och idag har jag lovat mig själv att bara göra det jag tycker är kul och vill göra. Så jag sitter i köket, dricker te, lyssnar på tvn som dottern tittar på, har satt på en maskin tvätt och ska ner i tvättstugan med två mattor.
Jag börjar undra vad som har hänt med "vill-ligga-på-soffan-och-läsa-bok-äta-godis." Fast det är bara att tacka och ta emot att jag vill göra detta. :-)
Kram

Singelmamman sa...

PS. Jag hamnar ofta i sån skugga, era uppdateringar syns inte. Men jag går in och kollar, för säkerhet skull. Och då brukar det vara uppdaterat.

Shamrock sa...

grattis till Minsta!

nillas liv på pinnen sa...

Sådan skugga har jag aldrig hört talas om. Om jag är utsatt för det så vet jag inte om det.

Städa skulle jag aldrig lova att göra. Då blevo det inget städat.

Och grattis till Minsta! =)

4U2 sa...

Nu minns jag varför jag inte lovar saker ... ;)

mockapocka sa...

Jag ser dig minsann. Däremot har jag inte bloggat särskilt flitigt på sistone och då har jag såklart inte sett dig (eller någon annan) men det beror ju inte på någon skugga.

Maria sa...

I see you!

Malla sa...

jag bloglivinar ju dig så jag missar aldrig ngt inlägg...däremot så har jag inte tid att läsa allt, därför är jag osynlig :)
grattis till minsta!

Mika sa...

Jag tittar alltid in här dn gång om dagen... Så jag ser dig ändå! Grattis till minsta!
Städa ja... Tråkigt! Jag längtar till våren så jag kan gå ut utan att frysa...då kan man stänga dörren efter sig och glömma bort att man borde städa.
Nästa lördag fyller stora tjejen år. Jag ska jobba hela veckan så jag vet inte hur jag kan undvika att det kommer se ut som ett bombnedslag när släkt och vänner kommer. Och vem sjutton ska baka tårta?

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Du lär inte tappa bort mig så lätt.
Singelmamman: Snart vill jag också städa och tvätta mattor och hänga tvätt och sådant. Jag kollar också in hos andra när jag tror att de har uppdaterat.
Shamrock: Vi säg tack!
Nilla: Du har aldrig hört det ordet eftersom jag hittade på det när jag skrev det. Det var för att jag var för slö att städa igår som jag lovade att städa idag. Det gick sådär... Tack säger Minsta!
4U2: Bra att du minns. Nu minns jag också.
Mockapocka: Tur att du inte ser mig på riktigt i den här fula t-shirten.
Maria: Ok, skönt att bli sedd!
Malla: blogglivinar är det som typ en livlina? Tack säger Minsta!
Mika: Nämen, besöker du mig varje dag? Det hade jag ingen aning om. Största fyller 18 på fredag och då lär det också se ut som ett bombnedslag här eftersom jag inte har städat tillräckligt mycket den här helgen. Städa burar och lägga strumpor i en hög räknas nästan inte.