lördag 28 januari 2012

Ooops!

Sambon, jag och Mellan har varit och letat efter present till Minsta. Det var inte lätt. Svårast var att Sambon inte kände sig pigg. Näst svårast var att hitta det Minsta hade önskat sig. Det han allra helst ville ha tyckte jag var lite för dyrt på det första stället vi tittade på. Vi åkte runt för att se om vi kunde hitta det till ett billigare pris någon annanstans. Det kunde vi inte. Vi fick åka tillbaka till det första stället och köpa det där. 

Mellan och jag handlade lördagsgodis tillsammans. Orsaken till att han överhuvudtaget var med Sambon och mig var att han skulle få skjuts till en kompis som bor en bit utanför stan. Mellan hade lovat kompisen att ta med sig godis. Ta sådana här till dig och dina kompisar sa jag och la tre godishalsband i Mellans godispåse. Vi kommer att vara 10 stycken kompisar hemma hos E sa Mellan. Då får ni suga av varandras svarade jag. 
OBS! Jag menade inte det som Mellan trodde att jag sa.

När vi hade lämnat av Mellan hos sin kompis så åkte vi och handlade pizza. Pizzerian hade två för mig helt okända rätter på menyn:
Fäskfilépizza
Lassang 

5 kommentarer:

Maria sa...

Undrar om de två exotiska (?) rätterna är deras storsäljare!?

Ha en mysig kväll!

Fru Venus sa...

Ha ha ha, jag minns halsbanden och vi sög också av varandra :-)))

Shamrock sa...

haha provade du någon av de okända rätterna?

Erika sa...

Gud jag skrattar! Våra pizzerior har också många knepiga rätter. :-D

Knasterfaster sa...

Maria: Fäskfilé kanske är fisk+fläsk eller vad tror du?
Fru Venus: Det är så man ska göra.
Shamrock: Nej vi tog en familjepizza Hawaii.
Erika: Inredningen är lika knepig.