söndag 15 januari 2012

Nu lagar vi mat igen

Idag ska vi äta potatismos och fläskkotletter. Det är jag som gör moset. Sambon steker kotletterna.

Efter middagen hoppas jag få gå ut och gå. Har nästan inte fått någon frisk luft alls sedan i fredags.

Idag har Mellan varit med mig och Sambon på shoppingrunda för Mellan behövde ett nytt tangentbord och vi behövde en ny familjeplaneringsväggkalender. Vi köpte lite annat som vi behövde också, bl.a schampo och deorollon. Trosor köpte jag inte fast jag behöver det. Igår låg alla mina trosor i tvätten så då lånade jag någons kalsonger. Jag sa till Sambon att köra extra försiktigt med bilen igår för jag ville inte hamna på akuten med de där kalsongerna på mig. Det hade varit pinsamt. Han kör alltid försiktigt f.ö.

Nu måste jag mosa potatismoset.

4 kommentarer:

Shamrock sa...

jag tog fel en gång och tog makens kalsonger (det var på den tiden de killar hade jockeykalsonger) de var väldigt obekväma måste jag säga

Helena sa...

Hahaha, tur det gick bra med bilturen. Så ingen behövde se kalsongerna på dig. ;)

Erika sa...

Jag förstår att du var orolig! :-)

Mika sa...

Jag behöver också nya underkläder... Ändå köper jag inte. Jag vet inte om det är för att det i mitt huvud är jobbigt eller om jag tycker att det är oviktigt, att det finns roligare saker att lägga pengarna på. Kanske är det att det i jämförelse med en ny tröja faktiskt är ganska dyrt.
Jag tror inte någon skulle tänka på om du hade kalsonger på dig på akuten. Det är nog mer fnissigt om man har dom på inbokade läkarbesöket.