onsdag 18 januari 2012

Ohemult trött

Det är inte nyttigt att spela WF tills klockan är över midnatt. De sista ordet jag la innan jag somnade inatt tror jag var YR.

Vet ni hur många pigga 90-åringar det finns? Oerhört många! Ja, det är ju inte så där helt friska eftersom de kommer och besöker mig på VC (vårdcentralen). Men trots sina små eller stora krämpor så är de pigga. Pigga på ögonen och kvicka i huvudet är de. De som är födda på 20-talet. Önskar jag kände en sån. 

Nu behöver jag en apelsin, te och en chokladbit. Mellan har gått till affären. Han ska handla åt mig.

Nu kände jag plötsligt att jag ville skriva vad jag tycker om rulltrappor. Jag tycker att man ska GÅ i rulltrappor och orkar man av någon anledning inte gå i rulltrappor så ska man stå till höger. Jag har alltid gått i rulltrappor. Förstår inte vitsen med att bara stå där och åka med. Om någon står i vägen för mig i en rulltrappa så blir jag oerhört frustrerad. Jag har lust att säga TUT TUT men jag säger ingenting. Jag bara står där och irriterar mig. En annan sak som irriterar mig är folk som använder dörröppnare trots att de bara ska gå igenom en dörr. En lång stund efter att de har passerat så står dörren öppen bakom dem. På min förra arbetsplats hade jag och en arbetskamrat en klubb som hette "våga vägra dörröppnare". I vår klubb tyckte vi att det var fantastiskt att vi hade en kropp som klarade av att göra en massa saker - som att t.ex. öppna dörrar av egen kraft. 

10 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag känner bara en bitter och trött en som är född på 20-talet. Min styvpappa. Men han är på inget sätt ett riktmärke för det årtiondet.

Äter du ordentligt? Tycker att dina luncher verkar vara i klenaste laget. Fast du kanske bara skriver om dem när det blir för lite.

Maj Korner sa...

Jag känner en som är 87. Hon är pigg och glad och en hejare på att skicka sms.

Knasterfaster sa...

Singel: Mina luncher? Nja, de är väl sådär. Idag hade jag inga grönsaker med mig. Alldeles nyss åt jag två apelsiner. Borde faktiskt röra på mig för att bli piggare men är för trött för att ta mig för... De här dagarna när jag jobbar 07.30 - 17 med 30 minuters lunch tar på mina krafter.

Fru Gårman sa...

Känner en! Farmor (jaja, husbandets om det nu ska va så noga). Fast hon har bett om hemhjälp nu. ÄNTLIGEN! Men pigg på ögona, det är hon! :) (född 1925)

Malde sa...

Använda dörröppnare om man inte behöver är av ondo! Den klubben hade jag gärna varit med i :-)

nillas liv på pinnen sa...

Du låter som en riktig stockholmare,de blir alltid irriterade när jag står still på fel sida i rulltrappan. I vår stad är rulltrapporna så korta att det inte gör någon tisskillnad om man står eller går. Tänk på det du.

Tantaluran sa...

Nu skäms jag. Ska GENAST sluta använda automatiska dörröppnare!

jonna sa...

En av mina grannar är 87. Hon är FANTASTISK att sitta och samtala med. Eftersom jag inte har några äldre släktingar här, är det en ynnest att hon finns. Dessutom har hon gått i skolan bredvid vårt hus och har en massa roliga historier från det. Nej förresten, alla är inte så roliga....

Ja, men det är LAG på att stå till höger. Och lunka upp eller ner i lagom takt. Så är det!

Mina dagar sa...

Herreguuud sa sambon härom morgonen till mig. Spelade du WF till typ 01.30 i natt?!
- Kanske det, men näää inte var väl klockan så mycket (öööööh)

Det är kul med WF ju´:D

Jag har aldrig vunnit men det gör inget! MEN just nu ser det ut som jag är på väg att göra det med en av spelarna (eller vad det heter)

Ha ha ha...trodde bara det var 08:or som gick i rulltrappor. Du är så snäll som inte säger typ TUT TUT, GÖR det nästa gång! ALLA måste lära sig att det är till höger man ska stå i en sån trappa om man är ute och åker i en;)

Jahaja så det blir till att fira jämt hos er i år dårå;)

Kraaaam
Eva

Mika sa...

Hahahaha! Ja du är sannerligen en stockholmare. Ingen annanstans i detta avlånga land går man i rulltrappan eller håller till höger.
20-talisterna är underbara! Och måste säga att dom är fantastiskt lätta att lära känna! Av någon anledning så är dom lika rara som stockholmare är stressade. Bara lyssna på dom och intressera dig för vad dom säger... så har du en vän. Promise!

Kram
Mika